Daewoo Tacuma Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
90 resultaten

Tweedehands Daewoo Tacuma

In het jaar 2000 werd de eerste Daewoo Tacuma gepresenteerd als een nieuwe 5-deurs midi-MPV in het assortiment van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Ook voor de Tacuma geldt dat deze vanaf 2005 door het leven gaat als de Chevrolet Tacuma, door de overname van het merk door het Amerikaanse General Motors. Als je nog een echte tweedehands Daewoo Tacuma wilt, dan is het dus goed om via GasPedaal.nl te zoeken naar een gebruikt model met een bouwjaar tussen 2000 en 2005. Hier zijn ook verschillen in te vinden, want in 2004 kreeg het model nog een metamorfose.

Focus op multifunctionaliteit

Bij het ontwerpen van de Daewoo Tacuma werd de focus vooral gelegd op het realiseren van multifunctionaliteit in de midi-MPV. Hierdoor is het interieur erg praktisch, met onder meer een in 2 delen neer te klappen achterbank, een scala aan opbergvakken en -ruimte, en diverse 12V uitgangen. Standaard is een tweedehands Daewoo Tacuma uitgevoerd met twee airbags, stuurbekrachtiging, airco, elektrische ramen en ABS. De passagiersstoel kan 180 graden worden gedraaid en de meest luxe uitvoering, de CDX, heeft in plaats van een achterbank drie losse zittingen die los van elkaar kunnen worden neergeklapt.

Drie motoropties

Wanneer je via GasPedaal.nl op zoek gaat naar een tweedehands Daewoo Tacuma, dan is het goed om te weten dat je de keuze hebt uit drie verschillende motoren. Op de eerste plaats is er een 1,6 liter benzinemotor en daarnaast is er een 1,8 liter benzinemotor. Deze laatste kwam bij de metamorfose in 2004 te vervallen. Tot slot is er ook een uitvoering met een 2,0 liter motor. Dit is de enige uitvoering die, naast handgeschakeld, ook als automaat beschikbaar is. Wanneer je een tweedehands Daewoo Tacuma automaat wilt kopen, dan kies je dus vanzelfsprekend ook voor de grootste motor.

Goede stadsauto

De compacte MPV is een goede optie voor mensen die in de stad wonen en toch veel ruimte in de auto willen hebben. De tweedehands Daewoo Tacuma is wat minder geschikt voor mensen die in een omgeving wonen waarin veel oneffenheden in de wegen te vinden zijn. De auto kan hier niet erg goed tegen en geeft vrij snel het idee dat deze om gaat hellen bij langdurige oneffenheden in de weg. De vering en de demping zijn dan ook volgens Europese normen niet goed genoeg op elkaar afgestemd.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.