Chevrolet Suburban Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
11 resultaten

Tweedehands Chevrolet Suburban

De tweedehands Chevrolet Suburban is bij GasPedaal.nl te vinden uit diverse bouwjaren. Het is namelijk zo dat de term Suburban al door het Amerikaanse merk wordt gebruikt sinds de jaren dertig van de vorige eeuw. De allereerste Chevrolet Suburban werd geproduceerd in 1935 en twee jaar later verscheen dit model voor het eerst bij de dealer. Deze tweedehands Chevrolet Suburban staat ook wel bekend als de zogenaamde Carryal. Overigens is Chevrolet ook niet het enige merk dat in het verleden gebruik heeft gemaakt van de term Suburban. Ook wanneer je kijkt naar tweedehands modellen van Studebaker, Dodge, DeSoto en Plymouth kom je deze term tegen. De laatste andere Suburban verdween in de jaren zestig van de markt, waardoor Chevrolet wel als enige merk overbleef dat nog een model met deze naam aanbood.

De tweedehands Chevrolet Suburban is er tot en met 2013

De gebruikte Chevrolet Suburban kan uit veel verschillende bouwjaren worden gevonden, maar als je gaat voor een zo nieuw mogelijke tweedehands Chevrolet Suburban, dan moet je zoeken naar modellen uit 2013. In dit laatste jaar werd de auto uiteindelijk uit de productie gehaald en werd er plaats gemaakt voor een nieuw model. De tweedehands Chevrolet Yukon XL kan worden gezien als de officiële opvolger van de Chevrolet Suburban. In het jaar 2019 zal er weer een nieuwe generatie verschijnen van dit model.

De diverse generaties van de Chevrolet Suburban

Het kan natuurlijk zijn dat je voorkeur uitgaat naar een specifieke generatie. Tot nu toe zijn er twaalf generaties van gemaakt en de dertiende generatie van de Chevrolet Suburban staat op de planning voor 2019. Binnen de diverse bestaande generaties zijn er vanzelfsprekend meerdere varianten te vinden waar je naar kunt kijken. Er zijn niet alleen reguliere uitvoeringen van gemaakt, maar ook heel wat bijzondere modellen. Zo zijn er bijvoorbeeld kogelvrije uitvoeringen gemaakt, er zijn limousines van gemaakt en er zijn varianten van gemaakt voor alle hulpdiensten.

De laatste generatie Chevrolet Suburban

Als je voorkeur uitgaat naar een tweedehands Chevrolet Suburban uit de twaalfde generatie, dan mag je een model met een V8 motor verwachten. Deze variant staat op een frame van een echte Amerikaanse pick-up. Er kunnen maar liefst negen personen in het voertuig plaatsnemen en de zitplaatsen zijn verdeeld over drie rijen. Daarnaast is er ook een ruime laadbak aanwezig. De tweedehands Chevrolet Suburban komt op veel punten overeen met de tweedehands Chevrolet Tahoe, maar is nog net iets groter. Het verschil is ongeveer vijf centimeter.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.