NL aanbod

EU aanbod

Chevrolet Tahoe Occasions

4 occasions gevonden

Chevrolet Tahoe - LTZ Suburban 6 persoons 5.3 V8 LPG G3 GMC

€ 12.950

Chevrolet Tahoe - LTZ Suburban 6 persoons 5.3 V8 LPG G3 GMC

2007, 240.617km

Roden (DR)

Vergelijk

Chevrolet Tahoe - GMC Yukon Suburban AWD 6.2 V8 LPG G3 7 Pers

€ 15.950

Chevrolet Tahoe - GMC Yukon Suburban AWD 6.2 V8 LPG G3 7 Pers

2007, 167.371km

Roden (DR)

Vergelijk

Chevrolet Tahoe - 5.3 V8 LT

€ 6.500

Chevrolet Tahoe - 5.3 V8 LT

2002, 332.197km

Voorburg (ZH)

Vergelijk

Chevrolet Tahoe - LTZ V8 5.3 GRIJS KENTEKEN LPG

€ 17.950

Chevrolet Tahoe - LTZ V8 5.3 GRIJS KENTEKEN LPG

2008, 305.141km

Nijkerk (GE)

Vergelijk

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Chevrolet Tahoe

De tweedehands Chevrolet Tahoe is een uitstekende keuze wanneer je een ruime auto wilt, maar toch een stapje kleiner wilt dan de tweedehands Chevrolet Suburban. Waar de Suburban van dit merk plaats biedt aan negen personen, kun je met een gebruikte Chevrolet Tahoe met acht volwassenen de weg op. Hiermee is het een ideaal voertuig voor grote gezinnen, maar ook zeker voor ondernemingen. De tweedehands Chevrolet Tahoe is slechts vijf centimeter korter dan de gebruikte Chevrolet Suburban en straalt pure kracht uit. De auto werd dan ook ontworpen voor het echt zware werk.

Een model dat we al kenden

In 1992 verscheen de Chevrolet Yukon op de markt. Dit is de officiële voorganger van de Chevrolet Tahoe. Uiteindelijk kreeg deze in Europa ook de naam Chevrolet Blazer. Twee jaar lang werd dit model op de markt gezet als 2-deurs model. Er werd besloten om het design om te vormen en er een 4-deurs model van te maken. Dit werd de Chevrolet Tahoe. In feite zijn de Chevrolet Blazer / Yukon en de Chevrolet Tahoe hetzelfde in de basis, enkel het eerdere model is een 2-deurs variant en het opvolgende model is een 4-deurs. Het koetswerk komt dan weer van een ander model, want deze is hetzelfde als die van de tweedehands Chevrolet Suburban. Het chassis komt dan weer overeen met die van de gebruikte Chevrolet Silverado.

Aanpassingen en veranderingen in de Chevrolet Tahoe

Door de jaren heen is de Chevrolet Tahoe vaker aangepast. De allereerste generatie is uitgevoerd in twee varianten, namelijk met achterwielaandrijving en met vierwielaandrijving. In 1995 was het de beurt aan het interieur van de wagen, waarbij er meer aandacht was voor luxe en comfort. In 1996 werden de gebruikte Vortec-motoren aangepast. Deze werden zuiniger gemaakt en toch ook krachtiger. In 1999 werden de voertuigen uitgerust met airbags.

Meerdere varianten van de tweedehands Chevrolet Tahoe

Wanneer je de modellen uit verschillende bouwjaren bekijkt, dan kun je niet alleen de doorgevoerde wijzigingen in het interieur en exterieur zien, maar je komt ook verschillende uitvoeringen tegen. Er zijn door de jaren heen ook enkele speciale edities op de markt gebracht. Deze kan je vinden bij bijvoorbeeld de tweedehands Chevrolet Tahoe Z71 en de gebruikte Chevrolet Tahoe Limited. Deze uitvoeringen lijken overigens bijzonder veel op elkaar. De verschillen zijn enkel te vinden in de kleuren en in kleinere details. Vanaf het jaar 2008 is er ook een hybride variant van de Chevrolet Tahoe op de markt te vinden.

Gaspedaal.nl

 / 

Chevrolet

 / 

Tahoe