NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Chevrolet Matiz Occasions

161 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

De achtergrond van de Chevrolet Matiz

Zo rond 1999 werd het merk Daewoo overgenomen door Chevrolet. De Chevrolet Matiz werd ook nog onder de merknaam Daewoo gemaakt. Daarom vind je Chevrolet Matiz occasions ook wel terug onder de naam Daewoo Matiz. Onder de naam Chevrolet Matiz zijn deze modellen sinds 2004 op de Europese markt verkrijgbaar. De Chevrolet Matiz modellen zijn compacte vijfdeurs stadsauto's. Met een lengte van 350 centimeter, een breedte van 150 centimeter en gewicht van 850 kilo is het heel bijzonder dat er toch een vijfdeurs auto van gemaakt is. Het compacte formaat maakt dat de auto heel wendbaar en makkelijk te parkeren is.

Verschillende Chevrolet Matiz modellen

Chevrolet Matiz occasions zijn aan de binnenzijde verrassend ruim. Je kunt er dan ook met gemak met vier volwassenen of twee volwassenen en twee kinderen in zitten. Ga je een Chevrolet Matiz tweedehands kopen, dan heb je de keuze uit twee modellen. Zo kies je voor een 0.8 liter motor of een uitvoering met een 1.0 liter motor. De 1.0 liter motor is krachtiger en heeft een topsnelheid van ongeveer 150 km/u. De modellen met de 1.0 liter motor zijn ook net iets groter dan die met de 0.8 motor. De standaard Matiz, ongeacht voor welk vermogen je kiest, is voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak met vijf versnellingen. Heb je liever een automaat? Ook dat is mogelijk. De meest directe concurrent van de Matiz is de Suzuki Alto. Veel mensen hebben het vooroordeel dat kleine auto's per definitie een slechte wegligging hebben. De uitstekende vering zorgt echter voor voldoende stabiliteit en een hoog rijcomfort.

Chevrolet Matiz occasions vergelijken

Een Chevrolet Matiz tweedehands is een heel betrouwbare auto. Ga je een Chevrolet Matiz kopen, neem dan even de tijd om de verschillende modellen onderling te vergelijken. Wat zoek je bijvoorbeeld in een tweedehands Chevrolet Matiz? Wil je een handgeschakelde auto, of heb je liever een automaat? En wil je dan een wat krachtigere motor, of vind je dat niet noodzakelijk? Door te bedenken welke kenmerken niet aan je tweedehands Chevrolet Matiz mogen ontbreken, maak je het jezelf makkelijker om snel tot een keuze te komen.

GasPedaal.nl heeft voor jou het grootste aanbod Chevrolet Matiz occasions van Nederland overzichtelijk op een rij gezet. Weet je nog niet zeker of je een Chevrolet Matiz kopen wilt? Bekijk ook zeker het aanbod van de andere modellen van Chevrolet.