NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi RS 4 Occasions

58 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Kijk ook eens naar 216 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Audi RS4

Audi heeft niet altijd heel veel vaart gezet achter de opvolgende modellen binnen de RS-serie. Voorafgaande aan het verschijnen van de eerste Audi RS4 was het vier jaar volledig stil rondom deze collectie. De RS2 werd nog in samenwerking met het merk Porsche gemaakt, maar voor de Audi RS4 ging Audi zelf flink aan de slag. Audi Quattro bracht de RS4 voor het eerst op de markt in 1999. Deze eerste RS4 had een prestatievermogen van maar liefst 380 pk en wist van 0 tot 100 km/u te komen in slechts 4,9 seconden. Dit model werd twee jaar lang geproduceerd. In 2001, toen de laatste eerste uitvoering van de RS4 uit de fabriek reed, waren er ongeveer zesduizend exemplaren van verkocht.

Meer modellen van de Audi RS4

Als je een tweedehands Audi RS4 wilt kopen bij GasPedaal.nl, dan heb je zeker niet alleen de keuze uit de eerste uitvoeringen van de RS4. De RS4 was aanzienlijk meer verkocht, en dus succesvoller, dan Audi aanvankelijk verwacht had. Er moest dus eigenlijk wel een vervolg aan gegeven worden. De productie van de RS-serie werd in 2005 weer opgepakt. De productie werd opgestart met de Audi A4 in een RS-jasje, als sedan uitvoering. Deze Audi RS4 sedan werd een jaar later aangevuld met de RS4 stationwagen, de Avant, en vervolgens door de Audi RS4 cabriolet. Je hebt dan ook een ruime keuze aan Audi RS4 occasions.

Wat mag je verwachten van een tweedehands Audi RS4?

De hele RS-serie van Audi heeft unieke kenmerken ten opzichte van andere series die door het merk werden uitgebracht. Als je een tweedehands Audi RS4 wilt kopen, dan mag je uitgaan van luxe sportstoelen, een sportieve ovale uitlaatpijp, mooi verbrede wielkasten en natuurlijk de aluminium spiegelbehuizingen. De Audi RS4 modellen die zijn voorzien van een V8 FSI motor hebben een vermogen van maar liefst 420 pk en een toerental van 8250/min. Bij de Audi RS4 occasions kunnen we rekenen naar een snelle manier van optrekken. Het is zo dat de Audi RS4 niet de 100 km/u haalt in zes seconden, maar deze haalt binnen deze tijd de 200 km/u. Je mag dan ook een uiterst snelle en sportieve auto verwachten als je kiest voor een Audi RS4 occasion, wat je tijdens een eventuele proefrit zult ervaren.

Elektronische snelheidsregeling

De tweedehands Audi RS4 kan zijn voorzien van een elektronische snelheidsbeperker, waardoor de auto een maximale snelheid heeft van 250 km/u. Het gaat in dit geval om de nieuwere modellen van de Audi RS4.

Bouwjaren