Audi Q8 Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
102 resultaten

Tweedehands Audi Q8

Bij de lancering in 2018 gooide de Audi Q8 hoge ogen bij de pers. Natuurlijk voor een auto met een nieuwprijs boven de ton mag je ook echt wel wat bijzonders verwachten. Audi weet dat waar te maken. De buitenkant mag er zijn en dat geldt helemaal voor het interieur. Als je op Gaspedaal.nl zoekt naar een occasion Audi Q8 stuit je zeker op de krenten in de pap. Voor luxe personenwagens moet je bij Audi zijn en dat weten veel mensen. De Audi A4, Audi A3, Audi Q5 en Audi A6 zijn populair bij autobezitters. In 2017 bijvoorbeeld gingen maar liefst 1,9 miljoen auto’s over de toonbank. Vooral in Europa is het Duitse automerk populair. De vele innovaties van Audi zullen ongetwijfeld met de populariteit te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan quattro, het vierwielaandrijvingsysteem van Audi. In 1980 werd quattro gepresenteerd op de Autosalon van Genève. Het vierwielaandrijvingsysteem is optioneel op elk model van Audi. Uiteraard ben je op Gaspedaal.nl aan het juiste adres als je een occasion Audi Q8 mét quattro zoekt.

Audi Q8


Zoals we al zeiden, de buitenkant mag er zijn, maar binnenin deden de ontwerpers van Audi er nog een schepje bovenop. De binnenkant is tot op het detail afgewerkt; alles klopt. Het interieur heeft weinig tot geen naden, waardoor alles heel strak oogt. In het dashboard zijn drie touchscreens zo weggewerkt dat ze nauwelijks opvallen. Via deze schermen bedien je de verwarming, airconditioning en andere comfortfuncties. Ook stuur je via deze touchscreens het infotainment- en navigatiesysteem aan. Het systeem is ook via spraak te besturen. De belangrijkste info wordt op de voorruit geprojecteerd.

Een boel extra’s

Voor wie graag comfortabel op weg gaat, is de Audi Q8 een echt walhalla. Mogelijke opties zijn bijvoorbeeld geventileerde massagestoelen, automatische airco met vier verschillende zones en een Advanced Sound System van Bang & Olufsen. Vergeet trouwens de Audi connect-sleutel niet. Hiermee ontgrendel en start je de auto via je smartphone. De occasion Audi Q8 is standaard voorzien van LTE Advanced-standaard. Hierdoor herkent het navigatiesysteem jouw voorkeuren op basis van voorgaande reizen. Op basis daarvan kan het op een intelligente manier suggesties doen.

Audi Q8 ook voor zuinige rijders

Als (plug-in) hybride of helemaal elektrisch is de Audi Q8 niet verkrijgbaar. Gelukkig zijn de motoren sowieso al extra zuinig. Dit is mogelijk door een 48 volt mild-hybrid systeem. Bij zo’n mild hybrid zijn de startmotor en dynamo vervangen door een elektromotor. De elektromotor ondersteunt de brandstofmotor bij het optrekken en bij rijden met constante snelheid neemt de elektromotor de aandrijving over. Bij het uitrollen en remmen wint de motor energie terug waarmee de accu weer wordt opgeladen. Het start-stopsysteem van de occasion Audi Q8 is sowieso erg slim. Als de auto ziet dat de auto voor je wegrijdt start de motor uit zichzelf. Deze slimme oplossingen leveren ongeveer 13 tot 22 procent brandstofbesparing op.
Op zoek naar een tweedehands Audi Q8? Start je zoektocht direct op Gaspedaal.nl

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.