NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi Q 4 E Tron Occasions

406 occasions gevonden

De Audi Q4 e-tron is een volledig elektrische auto die zowel als reguliere crossover en aerodynamische Sportback is verschenen. Hij heeft een relatief compact formaat, maar biedt een verbluffend ruim interieur dankzij een slimme inrichting van de ruimte. Met zijn moderne, stijlvolle design en strakke interieur valt hij bij velen in de smaak. Ook aantrekkelijk is dat hij in een variatie aan uitvoeringen verkrijgbaar is met achter- en vierwielaandrijving. De actieradius is eveneens indrukwekkend, over range anxiety hoef je je niet te bekommeren. Ontdek op Gaspedaal.nl meer over Audi Q4 e-tron occasions.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 446 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Geschiedenis Audi Q4 e-tron

Audi is druk bezig met het uitbreiden van de volledig elektrische e-tron reeks. De komst van de Q4 e-tron in 2021 markeert het vierde model uit de lijn. Het is de eerste Audi die op het MEB-platform staat. De middelgrote crossover is 4,59 meter lang en heeft een wielbasis van 2,77 meter, gelijk aan de Volkswagen ID.4. Hij heeft een modern design en een luxueuze, premium binnenzijde. Qua binnenruimte is de crossover vergelijkbaar met Audi’s grootste SUV, de Q7. Standaard heeft hij 520 liter aan bagageruimte, met de achterbank omlaag stijgt dit tot 1.490 liter.

Uitvoeringen en bouwjarenDe Audi Q4 e-tron is sinds de lancering in 2021 in vier uitvoeringen geleverd. Onderaan de ladder staat de 35 e-tron met 170 pk sterke elektromotor en een accupakket van 52 kWh, goed voor een actieradius van 341 kilometer. De elektromotor van de 40 e-tron produceert 204 pk, maar dankzij een accupakket van 77 kWh komt hij tot 520 kilometer ver. Vanaf de 45 e-tron heeft de Q4 vierwielaandrijving. Dit model heeft 265 pk en een rijbereik van 490 kilometer. Het topmodel, de 50 e-tron, beschikt over 299 pk en heeft een actieradius van 488 kilometer.

SportbackAudi produceert de Q4 e-tron niet alleen in de traditionele crossover stijl, er is ook een Sportback-uitvoering met een aflopende daklijn. Het levert hem een aerodynamisch voordeel en een lagere cW-waarde op, waardoor de actieradius van de Sportback-uitvoeringen marginaal groter is dan de reguliere versie. Daarbij is ook de standaard bagageruimte groter, 535 liter tegenover 520 liter voor de crossover. Met de achterbank neer legt de Sportback het echter af – 1.460 liter tegen 1.490 liter. Geinig detail: de Sportback heeft een subtiele achterspoiler die de achterruit in tweeën splijt. 

Audi Q4 e-tron occasionsDe Audi Q4 e-tron mag dan een van de meer recente modellen van de Duitse autofabrikant zijn, hij gaat als warme broodjes over de toonbank. Er is een divers aanbod aan occasions. Veruit de populairste smaak is de 40 e-tron. Niet gek, dankzij het 77 kWh accupakket en de enkele elektromotor op de achteras heeft hij de grootste actieradius die het model te bieden heeft, terwijl de prijzen redelijk schappelijk zijn. Ook het instapmodel, de 35 e-tron, is tweedehands populair. Verder heb je de keuze uit een verzameling aan kleuren en uitvoeringen, waaronder de luxe Advanced Plus en sportieve S Edition.

Wat is de prijs van een tweedehands Q4 e-tron?Als een jong model in een prijzige klasse als de Audi Q4 e-tron, zijn de prijzen die je voor een occasion moet betalen hoog. Naarmate de crossover veroudert, zullen de prijzen omlaag gaan. Voor nu zijn de prijzen van Audi Q4 e-tron occasions afhankelijk van de uitvoering, de tellerstand en de specificatie die je uitkiest. Ook speelt de modelsoort een rol, de Sportback is bijvoorbeeld enkele duizenden euro’s duurder dan de reguliere crossover. Prijzen van Audi Q4 e-tron occasions zijn vergelijkbaar met die van rivaliserende modellen als de Ford Mustang Mach-E en Mercedes-Benz EQC.