NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Volvo V 90 Occasions

498 occasions gevonden

De allereerste Volvo V90 modellen werden geïntroduceerd in 1997. De productie daarvan werd echter in 1998 weer gestopt. De Estate was destijds een waardige opvolger, maar gelukkig kwam de Volvo V90 in 2016 weer op de markt, dit keer als de opvolger van de V70. De Volvo V90 modellen worden geproduceerd in Zweden in de Torslanda-fabriek. Van de Volvo V90 bestaan twee verschillende uitvoeringen: de traditionele Volvo V90 stationwagen en de vierwiel aangedreven Volvo V90 Cross Country (vanaf 2017). Volvo staat erom bekend veel aandacht te besteden aan de veiligheid van de gebruiker. Zo is deze Volvo V90 uitgerust met Pilot Assist-technologie.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

300.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 1.180 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Een Volvo V90 tweedehands kopen

In 2020 is zowel de Volvo V90 als de Volvo V90 Cross country vernieuwd en is er vooral veel aandacht besteed aan de modernisering van de voor- en achterzijde. Full-led achterlichten, lichtmetalen wielen, vernieuwde mistlampen, moderne carrosseriekleuren en een luchtreiniger met fijnstofsensor. En dat allemaal om de gebruiker van dienst te zijn en zo comfortabel mogelijk te laten rijden. Ben je op zoek naar een Volvo V90 occasion, bedenk dan welk model het meest praktisch is in het dagelijkse gebruik. Een tweedehands Volvo V90 staat bekend als een zeer comfortabele stationwagen voor het hele gezin. Rijd je vaak offroad of onder zware omstandigheden, dan is de Volvo V90 Cross Country met vierwielaandrijving en extra vering misschien een betere keuze.

Ook met een tweedehands Volvo V90 ben jij de baas

Volvo is druk bezig met de ontwikkeling van een volledig zelfrijdende auto. Alle instellingen in zowel een nieuwe als een occasion Volvo V90 zijn daarom aan je persoonlijke voorkeuren aan te passen. Zo verbetert Volvo steeds opnieuw zijn adaptive cruise control en werkt het bedrijf aan een semiautonome rijmodus. Wil je een Volvo V90 kopen, dan zie je dat terug in de prijs. Van de Volvo V90 occasion modellen stationwagen die in de jaren 2016-2020 zijn geproduceerd, zijn maar liefst 57 verschillende versies op de markt. Wil je een Volvo V90 kopen, dan is er dus keuze genoeg. Het gemiddelde energielabel is C. Dat betekent dat een tweedehands Volvo V90 gemiddeld net iets zuiniger is dan een vergelijkbare auto. Lukt het je echter om een elektrische V90 tweedehands op de kop te tikken, dan wordt het label A.

Kies je voor een Volvo V90 occasion, dan kies je voor luxe en comfort. Vind je dat fijn, schroom dan niet om in de specificaties te zoeken naar wat een tweedehands V90 occasion te bieden heeft. Misschien vind je ergonomisch gevormde voorstoelen belangrijk of is climate control een vereiste. Volvo V90 occasions zijn er ook speciaal voor gebruikers die dagelijks veel kilometers maken. Voor hen is een diesel met een automatische transmissie een prima keuze. Is je keuze gevallen op een Volvo V90 occasion kijk dan ook eens bij de luxe uitgevoerde stationwagons uit de jaren 2017-2019.

Meer Volvo V90 modellen

Bekijk ook Volvo V90 occasions of meer informatie over de Volvo V90 op AutoTrack en Volvo V90 occasions op AutoWereld.