NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi 80 Occasions

21 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Audi 80

Maar liefst 22 kalenderjaren lang werd de Audi 80 geproduceerd. Dit betekent natuurlijk dat er diverse uitvoeringen te vinden zijn als je interesse hebt in een tweedehands Audi 80. De Audi 80 werd eerder in productie genomen dan de 50, die in 1974 voor het eerst verscheen. In tegenstelling tot de Audi 50 zijn er van de Audi 80 zowel benzine- als dieseluitvoeringen op de markt verschenen. De allereerste Audi 80 verscheen in 1972 op de markt en de laatste werd in 1994 gemaakt. Het is vooral de krachtige en robuuste uitstraling van deze Audi die de auto zo geliefd maakt.

De eerste twee generaties van de Audi 80

Als je een Audi 80 occasion zoekt bij GasPedaal.nl, dan kan je diverse uitvoeringen tegenkomen. De eerste generatie, uitgevoerd met een viercilindermotor met 55 of 110 pk, viel in het tweede jaar al in de prijzen. De Audi 80 werd in 1973 benoemd tot de Europese Auto van het Jaar. De tweede generatie verscheen drie jaren na de eerste generatie. Deze generatie toont enkele verschillen ten opzichte van de voorganger. Zo werden de koplampen rechthoekig gemaakt, liep de radiateurgrille door tot in de zijelementen en werd zowel de voorzijde als de achterzijde van de carrosserie aangepast. Uiteraard zijn er door de jaren heen nog veel meer aanpassingen gemaakt aan de uiterlijke kenmerken van de Audi 80.

Aanpassingen in opvolgende modellen

Tien jaar na het verschijnen van de eerste Audi 80 kwam er een model uit dat voorzien was van 4w aandrijving en een kracht van 136 pk. De Audi 80 modellen die in de opvolgende twee jaren werden geïntroduceerd hebben een modernere motor. Vervolgens zagen we wat meer indrukwekkende veranderingen in de uitstraling, zoals met de komst van de Audi 80 Coupé en de stationwagen, de Audi 80 Avant. De allerlaatste Audi 80 verscheen in 1994, waarna Audi startte met de productie van de Audi A4 ? B5. De coupé werd nog tot het jaar 1996 geproduceerd en de Cabriolet tot het jaar 2000.

Kies jouw ideale tweedehands Audi 80

Natuurlijk kan je uitstekend bij GasPedaal.nl terecht als je interesse hebt in een Audi 80 occasion. Onder de tweedehands Audi modellen heb je meer dan voldoende keuze, ook als je wilt gaan voor de robuuste uitstraling van de Audi 80 occasions. Er zijn modellen beschikbaar die lopen op benzine, maar er zijn ook zeker LPG Audi 80 occasions te vinden. Uiteraard zijn er diverse belastingvrije Audi 80 occasions in het aanbod te vinden. Zo vind je bij GasPedaal.nl altijd wat je zoekt.