Ssangyong Rexton Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
89 resultaten

Tweedehands Ssangyong Rexton

De Ssangyong Rexton is een wat minder bekende auto, maar is toch zeker de moeite waard om te leren kennen. Dit is het grootste model van het Zuid-Koreaanse merk. Dit merk staat in Europa vooral bekend als het merk dat terreinwagens en SUV’s levert, maar dit is zeker niet het enige soort voertuigen dat door het merk wordt gemaakt. In het thuisland worden er ook andere voertuigen op de markt gezet, waaronder een limousine. Ssangyong maakt veel gebruik van de technologie van Mercedes-Benz. De tweedehands Ssangyong Rexton werd door topdesigner Giugiaro ontworpen en dit is duidelijk te zien aan de moderne en strakke lijnen in het ontwerp.

Concurrentie op de markt

De gebruikte Ssangyong Rexton heeft zeker enkele belangrijke modellen op de tweedehands markt zijn die een directe concurrentie vormen. Hierbij valt te denken aan de tweedehands Mercedes ML, de gebruikte Lexus RX 300 en de BMW X5 occasions. Het merk heeft het zwaar met deze concurrentie, vooral omdat Ssangyong toch wat minder bekend is dan de andere merken. Daarnaast hebben we het over allemaal auto’s die in de meeste gevallen worden aangeschaft om de status die zij uitstralen. Hierdoor is het moeilijker voor dit Zuid-Koreaanse merk om de concurrentie bij te houden.

Een bijzonder ruime auto

Wie wil genieten van veel ruimte in de auto kan zeker goed kiezen voor een gebruikte Ssangyong Rexton. Deze auto biedt namelijk plaats aan maar liefst zeven volwassen personen. Daarnaast is de tweedehands Ssangyong Rexton voorzien van alle nodige luxe en techniek aan boord. Denk aan onder meer verwarmde voorstoelen, een navigatiesysteem en een systeem voor vierwielaandrijving dat door Borg Warner uit de Verenigde Staten is ontworpen. De tweedehands Ssangyong Rexton is dan ook geen kleintje. De auto heeft een lengte van 4,72 meter. De tweedehands Ssangyong Rexton 270 Xdi verscheen voor het eerst in 2004 en de tweedehands Rexton 230 werd voor het eerst gezien in 2005, op de Autorai.

Gebruikte motoren

Er zijn in de Ssangyong Rexton meerdere motoren gebruikt tijdens de productie. In de eerste modellen werd een benzinemotor van Mercedes gebruikt, een 3,2l 6-cilinder met een vermogen van 220 pk, en de modellen na 2003 werden daarnaast ook voorzien van een 2,9l 5-cilinder dieselmotor met een vermogen van 120 pk. De tweedehands Ssangyong Rexton 230 heeft een 2,3l benzinemotor met 4 cilinders. Deze heeft een koppel van 224 Nm en levert een goed vermogen van 150 pk.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.