Smart ForTwo Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
294 resultaten

Tweedehands Smart Fortwo

Mercedes-Benz en Swatch, het automerk en het horlogemerk, sloten de handen ineen en startten een automerk, namelijk smart, bewust met enkel kleine letters geschreven. In 1998 brachten zij hun eerste model op de markt en dit is de smart fortwo. De smart fortwo heeft deze naam natuurlijk niet voor niets gekregen. Er is echt maar ruimte voor twee personen in deze auto. Er werd een groot succes verwacht van de auto, maar dit succes bleef uit. De smart fortwo werd wel veel verkocht als deelauto, maar er was een stuk minder interesse in de auto dan aanvankelijk werd verwacht. De smart fortwo is dan ook een auto die je helemaal te gek vindt of ronduit afgrijselijk. Het unieke design slaat geen middenweg.

De smart fortwo wel populair

Natuurlijk is het zo dat een tweedehands smart fortwo in het verleden nieuw is gekocht. Dit is vanzelfsprekend. Het is dan ook vrijwel onmogelijk om te zeggen dat de tweedehands smart fortwo populairder is dan de nieuwe smart fortwo, maar zo lijkt het zeker wel. Het is toch vooral de jongere generatie die kiest voor een tweedehands smart fortwo en daarnaast genieten ook de echte stadsrijders met volle tuigen van de zeer compacte smart fortwo. Overigens komt de tweedehands smart fortwo goed overeen met de techniek en kwaliteiten van de gebruikte Renault Twingo, welke natuurlijk wel een stukje groter is. In het formaat komt deze dan ook beter overeen met de tweedehands smart forfour, de 4-deurs variant.

Diverse uitvoeringen

De tweedehands smart fortwo is er in verschillende uitvoeringen. Op de eerste plaats is er gebruik gemaakt van een 3-cilinder motor met een vermogen van 71 pk, maar je kunt ook kiezen voor een gebruikte smart fortwo met een vermogen van 90 pk. De motor is overigens aan de achterkant van de auto te vinden, waardoor je er als bestuurder zijnde bijna op zit. Voor de liefhebber is er ook een smart fortwo die is voorzien van een sportonderstel. Deze uitvoering is wel wat minder comfortabel.

Veel ruimte voor de benen

De tweedehands smart fortwo is natuurlijk gemaakt voor twee personen, waardoor er in de kleine auto ook geen achterbank is gerealiseerd. Dit betekent dat de bestuurder en de passagier wel relatief veel ruimte hebben in de auto. De beenruimte voorin is te vergelijken met die van een auto die toch twee klassen hoger te vinden is. Er is in het interieur wel wat weinig ruimte voor kleine spullen.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.