NL aanbod

EU aanbod

Rolls Royce Wraith Occasions

9 occasions gevonden

Kijk ook eens naar 2 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Rolls-Royce Wraith

Als je interesse hebt in een tweedehands Rolls-Royce die nog relatief jong is, dan kan je bij GasPedaal.nl eens op zoek gaan naar Rolls-Royce Wraith occasions. Wanneer je bekend bent met de tweedehands Rolls-Royce Ghost, dan zal dit model je zeker wat bekend voorkomen, want de Wraith is de officiële opvolger van de Ghost. De verlengde vorm van een coupé is echt uniek te noemen aan de tweedehands Rolls-Royce Wraith, en dit is dan ook één van de vele redenen dat het model zoveel fans wereldwijd heeft.

Een elegante coupé

De Rolls-Royce Wraith is een sportieve 2-deurs coupé waarmee een maximale snelheid kan worden bereikt van 250 km/u. De auto is voorzien van een elektronische begrenzing. Een tweedehands Rolls-Royce Wraith is voorzien van een 6,6l V12 Twinturbo motor die een prestatievermogen kan leveren van maar liefst 632 pk. We hebben het wat dat betreft dan ook echt wel over een monster op de weg. Met dit vermogen wordt ook het prestatievermogen van de voorganger overtroffen, want de tweedehands Rolls-Royce Ghost levert een vermogen van 563 pk. Als je een tweedehands Rolls-Royce Wraith wilt kopen, dan is het wel belangrijk om rekening te houden met het verbruik. Het verbruik ligt namelijk gemiddeld 1 op 7 en daarmee is het een voertuig dat niet erg zuinig rijdt.

Speciale uitvoeringen van de Wraith

Eigenlijk is de tweedehands Rolls-Royce Wraith al veel ouder. Het is namelijk zo dat er in 1938 ook al een auto met deze naam op de markt werd gebracht. Deze moest op dat moment namelijk de 20 HP serie opvolgen, en ook deze viel op de markt erg goed in de smaak. Het mooie is wel dat er in het design van de nieuwere versie van de Rolls-Royce Wraith is teruggegrepen naar de bijzondere geschiedenis van het merk, en het model in het bijzonder. Je rijdt dus een nieuwere auto met de unieke kenmerken van een absolute oldtimer. Er werden veel meer uitvoeringen gemaakt van de Rolls-Royce Wraith. De productie liep tijdens de Tweede Wereldoorlog niet zo?n vaart voor de fabrikant, maar na de Tweede Wereldoorlog kwam direct de Rolls-Royce Silver Wraith op de markt. Er zijn door de jaren heen ook heel wat speciale uitvoeringen gemaakt. Deze zijn natuurlijk wel wat lastiger te vinden.

De jonge occasions zijn voorzien van SAT

De jongste generatie tweedehands Rolls-Royce Wraith modellen zijn voorzien van SAT, ofwel Satellite Aided Transmission. Dit houdt in dat de automatische versnellingsbak zichzelf aanpast via een satelliet, bijvoorbeeld doordat scherpe bochten en rotondes worden herkend.