Renault Twizy Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
50 resultaten

Tweedehands Renault Twizy

De Renault Twizy is absoluut een unieke auto van dit merk, dat behoort tot de grootste merken ter wereld. Dit bijzondere model werd in 2012 gepresenteerd en het viel hierbij direct op dat de auto wel héél klein is. Makkelijk gezegd, de tweedehands Renault Twizy heeft het formaat van een brommobiel en ook uiterlijk heeft deze veel wel van een brommobiel. De gebruikte Renault Twizy wordt wel vaker vergelijken met de tweedehands Smart ForTwo EV, maar dit is eigenlijk ook geen eerlijke vergelijking. De Smart is namelijk nog 40 centimeter langer dan de tweedehands Renault Twizy. Daarnaast ligt de prijs van een nieuwe Renault Twizy drie maal zo laag als die van de nieuwe Smart ForTwo EV.

Een vol elektrische auto

De Renault Twizy is een vol elektrisch voertuig in de kleinste klasse. De actieradius van deze auto is zeker redelijk. Wanneer je van huis vertrekt met een volle accu, dan kan je een afstand afleggen van zo’n honderd kilometer. De tweedehands Renault Twizy is gemaakt als praktische en makkelijke stadsauto en in dit opzicht is de actieradius zeker niet verkeerd. Het kost ongeveer drie uur om de accu weer helemaal op te laden. Het is mogelijk om een laadpunt thuis te realiseren, of bijvoorbeeld op het werk, maar de Renault Twizy kan natuurlijk ook bij een laadpunt worden opgeladen.

Twee varianten van de Renault Twizy

De Renault Twizy is tweedehands beschikbaar in twee verschillende varianten. Dit wil zeggen dat er twee motoren zijn gebruikt voor de auto. Op de eerste plaats is er een uitvoering met een elektromotor van slechts 5 pk. Dit is de tweedehands Renault Twizy 45. Deze uitvoering rijdt maar 45 km/u en mag dan ook volgens de wet worden bestuurd door personen met een geldig bromfietsrijbewijs, vanaf 16 jaar. Daarnaast is er de reguliere gebruikte Renault Twizy. Deze is voorzien van een motor met een vermogen van 17 pk. Deze auto rijdt maximaal 80 kilometer per uur en is dan ook toegestaan op de snelwegen in Nederland.

Kwaliteiten van een scooter

De tweedehands Renault Twizy is op het zicht niet echt een auto. Het is eerder een aparte en zeker unieke en innovatieve combinatie tussen een motor en een auto. Als het gaat om het maken van bochten en bijvoorbeeld keren, dan heeft de tweedehands Renault Twizy echt de kwaliteiten van een scooter of hooguit een motor. De kleine auto is van alle gemakken voorzien en de 45 km versie houdt ook rekening met de wensen van jongeren. Hierbij valt te denken aan goede speakers in het dak en bluetooth.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.