Occasions Oldenzaal

In de Romeinse tijd werd Oldenzaal al bewoond. Het verdere verloop van de geschiedenis van de stad is daarna gerust turbulent te noemen. De toekenning van de status van Hanzestad in de 14e en 16e eeuw was een belangrijke mijlpaal. In de 19e eeuw werd de textielindustrie booming. Tegenwoordig is hun plaats ingenomen door transportbedrijven. Ook op het gebied van tweedehands auto’s mag de Twentse stad er zijn. Langs snelweg A1 vind je een grote concentratie aan autobedrijven. Een occasion Oldenzaal ga je hier dan ook zeker vinden.

Occasions Oldenzaal

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

Op industrieterrein Eekte-Hazewinkel langs snelweg A1 vind je diverse autobedrijven. Als je op zoek bent naar een occasion Oldenzaal is het echter slimmer om eerst te zoeken op Gaspedaal.nl. Op deze websites wordt het aanbod tweedehands auto’s in Oldenzaal met elkaar gecombineerd en ontdubbeld getoond. Of je nu een MPV (multi purpose vehicle) zoekt, een bedrijfswagen of comfortabele cabrio. In en rond Oldenzaal is het aanbod occasions royaal!

Welke occasion past bij jou?

Voordat je gaat zoeken is het handig om te bedenken welke occasion bij jouw situatie past. Wat is je maximale budget, heb je voorkeur voor een bepaald merk en/of model en ga jij voor een auto op benzine, diesel, lpg of kies je voor een elektrische auto? Als je dit voor jezelf duidelijk hebt, is het veel makkelijker om de auto van je dromen te vinden.

Een tweedehands auto koop je zo

Als er onderhoud aan een auto wordt uitgevoerd, wordt dat in het onderhoudsboekje vermeld. Je kunt zo heel makkelijk zien wat precies op welke datum is uitgevoerd. Als je een testrit met een occasion Oldenzaal gaat maken, raden wij je dan ook zeker aan om het onderhoudsboekje goed door te nemen. Vraag de verkoper ook om aanvullende info als je dat nodig hebt. Het is sowieso handig om iemand mee te nemen als je zelf niet zoveel technische kennis van auto’s hebt. Zo voorkom je dat je een kat in de zak koopt!

Aandachtspunten bij occasion Oldenzaal kopen

Onderdelen zoals dorpels, deuren, wielkast-randen, de bodem van de auto en het plaatwerk onder de bumper zijn gevoelig voor roest. Die delen worden nat van o.a. opspattend water. Kijk of deze onderdelen zijn aangetast. Je kijkt eenvoudig onder de auto door een foto te maken.

  • Bekijk of er een reserveband aanwezig is
  • Check of er krassen, scheurtjes en sterretjes op de ramen zitten
  • Controleer het oliepeil van de motorolie en het niveau van de koelvloeistof
  • Check de banden. Deze moeten een minimale profieldiepte van 1,6 mm hebben
  • Check de staat van de wieldoppen en/of de (lichtmetalen) wielen
  • Controleer de distributieriem (kijk of er een sticker op de motor is aangebracht met de vervangdatum of check het onderhoudsboekje)

Vul de zoekfilters op Gaspedaal.nl in volgens jouw wensen. Die occasion Oldenzaal is zo gevonden. Succes!

Occasions Oldenzaal

Occasions in de buurt van Oldenzaal

Deventer
Enschede
Hardenberg
Hengelo
Zwolle