Lancia Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
437 resultaten

Tweedehands Lancia

Het Italiaanse merk Lancia is opgericht in 1907. In 1969 werd Lancia overgenomen door Fiat. Na de fusie van Fiat en Chrysler in oktober 2014 is het merk Lancia onder de Fiat Crysler Automobiles groep komen te vallen. Andere merken onder deze groep zijn Alfa Romeo, Maserati, Jeep en Dodge. Door tegenvallende resultaten onder de voormalig topman Sergio Marchionne (overleden in 2018) is besloten om het merk Lancia niet meer als zelfstandig merk in de Europese markt te verkopen.

Lancia in de rallysport

Lancia kende met haar merk grote successen in de jaren 80 van de vorige eeuw in de rallysport. Het won tien keer de constructeurstitel en viermaal de rijderstitel. Dat maakt het merk het meest succesvolle merk in de rallysport ooit. De Lancia Rally 037 is één van de bekendste rally-modellen uit het gamma van Lancia.

Lancia

Lancia is een Italiaans automerk wat in 2014 overgenomen is door Fiat en Chrysler. Sindsdien worden er buiten Italië geen modellen meer op de markt gebracht. Populaire occasions op Gaspedaal zijn de Ypsilon, Delta en de Musa.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.