NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Kia Pro Ceed Occasions

281 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 83 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Kia ProCeed review

Kia ProCeed CD


Met de CD-generatie van deze Kia verandert er in 2019 veel. Ten eerste de naam: niet langer moet je een kwartier naar leestekens zoeken om hem uit te typen, want die zijn verdwenen. De CD-generatie heet gewoon ProCeed – met een hoofdletter C, want je moet iets. Hij heeft bovendien voortaan vijf deuren en meer de lijn van een Shooting Brake. Een schot in de roos, zo blijkt, want het overgrote deel van de occasions op Gaspedaal.nl wordt al snel gevormd door deze uitvoering. De vermogensrange van de motoren blijft hetzelfde, maar er is meer keuze uit tussenmaatjes. In 2020, een jaar vóór de facelift van de CD ProCeed, vervalt de dieslemotor. Ook de 1.4 is niet met opgefriste snuit te krijgen. Al met al mag je gerust stellen dat deze Kia ProCeed CD bijzonder veel auto voor je geld is.

+ In praktisch opzicht is hij zijn voorgangers de baas.
+ Je krijgt (zoals wel vaker bij Kia) veel auto voor je geld.
+ Het zijn degelijke, betrouwbare auto’s.

- Lange inzittenden zitten niet altijd even lekker.
- Niet iedereen waardeert het sportieve onderstel en uitlaatgeluid van de GT.
- Het zicht rondom is niet fantastisch.

Kia ProCeed review


De driedeurs hatchback is al enige tijd uit. Dat beseft ook Kia. Wat te doen met de ProCeed, een model dat zich sportief moet onderscheiden? Door er een shooting brake van te maken, lossen de Koreanen dit slim op. En het resultaat mag er zijn. Maar is het ook een goede auto? Lees meer in onze Kia ProCeed review.

Rijgedrag Kia ProCeed


Niet alleen in uiterlijk, ook in rijgedrag onderscheidt de ProCeed zich. Hij is dynamischer en sportiever, maar ook comfortabel. Laatstgenoemde is van topmodel GT in mindere mate te zeggen. Als je die op het oog hebt, rijd er dan een flink stuk mee om te kijken of je diens sportieve onderstel en uitlaatgeluid kunt waarderen.

Betrouwbaarheid Kia ProCeed


Zeven jaar garantie geef je als fabrikant alleen als je gelooft in de betrouwbaarheid van je product. Kia durft dit – ook op de ProCeed – te geven en dat zegt veel. Nog meer zegt de praktijk: zelden hebben Kia’s probleempjes en nog minder vaak grote mankementen. Aan de andere kant kan alles kapot. Check bij een occasion daarom altijd de onderhoudshistorie.

Kosten Kia ProCeed


Nieuw is de ProCeed standaard enkele duizenden euro’s duurder dan de ‘gewone’ Ceed en dat zie je terug in de occasionprijzen. Vergeleken met veel concurrenten krijg je echter behoorlijk veel voor dat geld. De uitrusting laat, zeker bij duurdere modellen, bijzonder weinig te wensen over en in gebruik zijn Kia’s nooit duur. Tel daar de betrouwbaarheid bij op en je snapt waarom je dit merk steeds meer ziet.