NL aanbod

EU aanbod

Kia Ceed Occasions

1.071 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 1.373 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Van Kia cee'd naar Kia Ceed

Kia is een Zuid-Koreaans automerk dat in 2006 op de Britse Internationale motorshow een nieuw model auto met de tijdelijke naam European Dream presenteerde. In 2007 kwam deze compacte hatchback op de markt onder de naam Kia cee'd. Ontwerp en productie vond en vindt echter in zijn geheel in Europa/Slowakije plaats.

De tweede generatie van de Kia cee'd werd geïntroduceerd in 2012. Dit model is iets groter dan de eerste generatie, maar wel voorzien van de herkenbare 'Tiger Nose' grill aan de voorzijde. Ook kwam de Kia Procee'd, een sportieve driedeurs hatchback, in de markt om de concurrentie voor te blijven.

Bij de derde generatie Kia Ceed modellen (2018) verdween de apostrof in de naam. Hij is verkrijgbaar als een vijfdeurs hatchback en als vijfdeurs stationwagen. Het allernieuwste model van de Kia Ceed is in juli 2021 aan het publiek getoond.

Als je op zoek bent naar een tweedehands Kia Ceed, gebruik dan deze vergelijkingssite om gericht te zoeken naar de auto van je keuze. Je kunt zoeken op onder meer kleur, bouwjaar en prijs. Zo heb je snel een overzicht van de Kia Ceed occasions die aan jouw wensen voldoen.

Een Kia Ceed kopen: veiligheid en energielabels

De eerste generatie (2007-2012) van de Kia cee'd won 5 sterren bij de Europese NCAP botsproef. Dat geeft duidelijk aan dat Kia veiligheid heel serieus neemt. Ook de test van 2019 geeft 5 sterren voor het veiligheidspakket. Voor kleine gezinsauto's zoals de Kia Ceed occasions is dat een perfecte score.

Ook het energielabel mag er zijn. Een tweedehands Kia Ceed scoort gemiddeld een C. Dat betekent dat deze auto's ongeveer 10 procent zuiniger zijn dan vergelijkbare modellen. De allernieuwste modellen Kia Ceed occasions scoren echter label A, zodat je wel heel voordelige kilometers kunt rijden. Maak je veel kilometers? Dan is een Kia Ceed occasion diesel een goed keuze, omdat de gebruikskosten lager zijn.

Wil je een Kia Ceed kopen, zoek en selecteer dan heel gemakkelijk op deze site. Je kunt selecteren op prijs, uitvoering, brandstof en extra opties. Vind je het fijn als je de Kia Ceed occasions bij jou in de buurt kunt bekijken, vergeet dan niet om je postcode en zoekcirkel in te vullen. GasPedaal verzamelt iedere dag opnieuw het aanbod van online aanbieders. Zit jouw droomauto vandaag niet tussen de beschikbare Kia Ceed modellen, stel een Kia Ceed kopen dan uit naar morgen. Het aanbod wisselt snel en de kans is groot dat de occasion Kia Ceed van je dromen er vroeg of laat tussen staat.

Meer Kia Ceed modellen

Bekijk ook Kia Ceed occasions of meer informatie over de Kia Ceed op AutoTrack en Kia Ceed occasions op AutoWereld.