Kia Pro Cee'd Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
5 resultaten

Tweedehands Kia Pro Cee'd

Misschien zegt de term ‘shooting brake’ je niet zoveel. Kia gebruikt de term als beschrijving van de Kia Pro Cee'd. Met deze sportieve stationwagen is Kia een nieuwe weg ingeslagen. Ook bij de eerder uitgebrachte Stinger was dat trouwens al te zien. Sportief en sexy zijn de woorden die de Pro Cee'd goed beschrijven. De Pro Cee'd is alleen te koop als GT-Line, GT-PlusLine en GT. Ook wat een occasion Kia Pro Cee'd betreft vind je op Gaspedaal.nl de krenten in de pap. Onder de leus ‘Beyond Autonomous Driving’ werkt Kia aan diverse autonome technologieën waarbij reiscomfort voorop staat. Een echte innovatie is het nieuwe Real-time Emotion Adaptive Driving (R.E.A.D.) systeem: de eerste autonome technologie die menselijke emoties herkent en het interieur daarop aanpast. Het R.E.A.D.-systeem herkent emoties van de bestuurder, zoals gezichtsuitdrukkingen, hartslag en neurosignalen in de huid. De zelflerende technologie past het interieur en de systemen hierop aan en leert zichzelf de menselijke patronen van de inzittenden aan. Kortom: Kia is volop in ontwikkeling. In de Kia Pro Cee'd zie je die stijgende lijn terug.

Kia Pro Cee'd

Kia kan nog meer dan alleen gezinsauto’s bouwen. De Zuid-Koreanen laten zien dat je ook voor de aankoop van een sportieve stationwagen prima bij Kia kan slagen. Elke Pro Cee'd is riant uitgerust. Denk bij de GT-Line aan zaken als led-koplampen en -achterlichten, 17-inch lichtmetalen wielen en diverse rijhulpsystemen, zoals een waarschuwingssysteem voor weggebruikers in de dode hoek en kruisend verkeer. Standaard is een 8-inch touchschreen, geïntegreerde navigatie met TomTom Live Services en smartphoneconnectie via Apple CarPlay en Android Auto. Verder is de Kia Pro Cee'd GT-Line voorzien van met suède beklede sportstoelen, sportievere bumpers en zijskirts. Het zou zomaar kunnen dat je op Gaspedaal.nl op een occasion Kia Pro Cee'd met JBL audiosysteem, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en verwarmbare achterbank stuit. Dat zijn namelijk allemaal mogelijk opties op de Zuid-Koreaan. De GT-uitvoering is helemaal over de top. Om de sportieve uitstraling compleet te maken is die versie uitgerust met 18-inch lichtmetalen GT-wielen, slimme parkeerhulp (SPAS) en parkeersensoren aan de voorkant.

Occasion Kia Pro Cee'd: het interieur

In het interieur zijn verschillende gekleurde accenten gebruik. Dat zie je terug in de deuren en de stiksels van de stoelen en stuurwielrand. Het stuur zelf is trouwens ook best bijzonder. Het is niet helemaal rond, maar aan de onderkant een beetje afgevlakt. In raceauto’s wordt dat toegepast om de coureur meer beenruimte te geven. Kia steekt de bedoelingen van de Pro Cee'd duidelijk niet onder stoelen of banken…! Zoals een shooting brake betaamt is de Pro Cee'd voorzien van een sterk aflopende daklijn. De hoofdruimte op de voor- en achterbank is daardoor vrij beperkt. Als langere bestuurder of passagier wel een puntje om bij stil te staan…
Dieselauto’s verdwijnen langzaamaan uit het straatbeeld. Wat betreft de Pro Cee'd heeft Kia daar nog geen boodschap aan. De stationwagen is zowel als diesel en als benzine verkrijgbaar en dat zie je terug op Gaspedaal.nl. Als autozoeker is dat alleen maar fijn; zo heb je tenminste de keus!

Populaire zoekopdrachten

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.