Cadillac Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
211 resultaten

Tweedehands Cadillac

Cadillac is een merk dat voornamelijk voertuigen in de middenklasse en de hogere middenklasse presenteert. Het Amerikaanse merk maakt al vanaf het jaar 1909 onderdeel uit van General Motors, ook wel GM. Ook het merk Buick behoort tot het concern van General Motors en werd iets eerder opgericht. Dit merk is dan ook het oudste Amerikaanse automerk en Cadillac staat op de tweede plek. Cadillac is in ons land meer bekend bij naam dan met de modellen die op de markt staan, want het merk maakt vooral voertuigen voor de markten van China, Canada en Amerika. Cadillac staat vooral bekend om de unieke designs die worden gecombineerd met veel luxe, kwaliteit en innovatie. De stijlvolle auto’s passen dan ook perfect in het Amerikaanse straatbeeld. De BLS is vooral erg geliefd omdat het gaat om het allereerste model van het merk dat op de markt werd gezet als stationwagen. Ook de tweedehands Cadillac BLS Sedan doet het op onze markt erg goed als tweedehands. Beide modellen zijn van dit millennium en werden speciaal voor de Europese markt ontworpen. Dit betekent dat er in het design ook rekening is gehouden met de Europese standaarden.

Modellen uit de hogere middenklasse

Cadillac biedt in Europa diverse voertuigen die binnen de hogere middenklasse vallen. Een goed voorbeeld hiervan is de tweedehands CTS Sedan. Deze is in meerdere varianten te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een variant met een V6 motor, een vermogen van 211 pk en een cilinderinhoud van 2,8 liter, maar het is ook mogelijk om te gaan voor een cilinderinhoud van 3,6 liter en het grotere vermogen van 311 pk. Overigens zijn er zowel benzine- als dieseluitvoeringen van te vinden.

De SUV van Cadillac

De tweedehands Escalade wordt in Amerika al verkocht vanaf het jaar 1999. Aanvankelijk was het niet de bedoeling dat deze SUV ook op de Europese markt zou verschijnen. Door het aanhoudende succes van de SUV werd er in 2007 toch besloten om de Escalade terreinwagen ook op onze markt te presenteren. Ook deze tweedehands Cadillac Escalade is natuurlijk te vinden via Gaspedaal.nl.

Cadillac

Cadillac richt zich op een ander afzetgebied, maar dit betekent niet dat er in Europa geen modellen te vinden zijn van dit merk. Via Gaspedaal.nl kun je diverse modellen van Cadillac vinden, waaronder een tweedehands BLS Wagon, Escalade of een Seville.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.