NL aanbod

EU aanbod

Audi S 3 Occasions

129 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

280.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

280.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 426 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Audi S3

De Audi S3 is een model dat valt onder de compacte middelklasse. Als je interesse hebt in een Audi S3 occasion, dan kun je kiezen voor de driedeurs hatchback of voor de vijfdeurs hatchback. Het model is het meest verwant met de Audi A3 en kan goed vergeleken worden met onder meer de Seat Leon Cupra, de Volkswagen Golf R32 en de BMW 130i. Het Duitse automerk heeft een hele reeks S-wagens op de markt gezet, ieder met eigen kwaliteiten. De Audi S3 werd vooral ontworpen om een goede concurrentie te bieden aan de eerder genoemde modellen van Volkswagen en BMW.

De verschijning van de eerste Audi S3

De Audi S3 werd voor het eerst geïntroduceerd aan de markt in het jaar 1999. Het allereerste model is slechts een jaar single gemaakt, waarna er alweer veranderingen werden aangebracht in toegevoegde modellen. Als je echt het allereerste model Audi A3 als occasion wilt kopen, dan hebben we het over de Audi S3 met een vermogen van 210 pk. In het jaar 2000 werd hier een model aan toegevoegd met een viercilinder motor en een motorvermogen van 225 pk. Standaard heeft de Audi S3 occasion 4WD aandrijving, zes versnellingen en xenon koplampen. De maximum snelheid ligt op 250 km/u en de Audi S3 heeft 5,7 seconden nodig om vanuit stilstand naar de 100 km/u te schieten.

De sportieve Audi A3

Als je kiest voor een tweedehands Audi S3, dan kies je eigenlijk voor de sportieve uitvoering van de Audi A3. Zo is de Audi S3 ten opzichte van de Audi A3 een centimeter verlaagd. Dit lijkt natuurlijk niet veel, maar het is zeker een zichtbare aanpassing. Daarnaast is de Audi S3 voorzien van lichtmetalen velgen van 17 inch en kunt je in dit model plaatsnemen in Recaro sportstoelen. Er werd al snel weer gewerkt aan een opvolger die nog sportiever uit de hoek komt doordat ongeveer zestig procent van het aandrijfkoppel komt op de wielen aan de achterkant. Dit geeft het gevoel van een echte boost.

Meer pk in het nieuwste model Audi S3

De laatste modellen Audi S3 occasions hebben een aanzienlijk hoger prestatievermogen. Hiervan mag je 310 pk verwachten. Dit wordt gerealiseerd door de krachtige turbo in combinatie met een 4-cilinder motor. Spreekt de Audi A3 je erg aan, maar zoek je toch naar iets dat net iets sportiever oogt? Dan kan je bij GasPedaal.nl op zoek gaan naar een tweedehands Audi S3.

Uitvoeringen

Populaire zoekopdrachten