NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi RS 3 Occasions

124 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 437 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Audi RS3

De Audi RS3 Sportback is een mooie, dynamische en zeer sportieve auto. De Audi RS3 Sportback occasions bij GasPedaal.nl zijn dan ook zeker de moeite waard als je zoekt naar een snelle en sterke auto. De Audi RS3 heeft een vijfcilinder motor, bereikt de 100 km/u in slechts 4,3 seconden en heeft een topsnelheid van 280 km/u. De vijfdeurs bolide is verder voorzien van een 2.5 TFSI en sterke keramische remmen. Een groot voordeel van deze remmen is wel dat ze een zeer lange levensduur kennen. Daarnaast zien ze er sportief uit en zijn ze lichtgewicht. De remmenschijven van de Audi RS Sportback occasions zijn maar liefst 37 centimeter groot en hebben antracietgrijze remklauwen.

Een aangenaam en comfortabel interieur

De tweedehands Audi RS3 modellen zijn voorzien van een uniek interieur, met de speciale RS sportstoelen. Deze zijn uniek in de uitstraling, voornamelijk door de stiksels die zeer fraai te noemen zijn, maar als je voor het eerst plaatsneemt in je tweedehands Audi RS3 zul je ook merken dat de stoel zich naar je lichaam lijkt te vormen. De sportstoelen hebben namelijk zeer sterke contouren die ervoor zorgen dat je lichaam tijdens het rijden altijd op de juiste plek blijft. Een ander hoogtepunt in het interieur van de Audi RS3 occasions is natuurlijk de aanwezigheid van het B & O Sound System (Bang & Olufsen). Dit audiosysteem zorgt voor een fantastische geluidsbeleving en is volledig geïntegreerd in het sportieve interieur.

De Audi RS3 heeft enkele unieke kenmerken

Bij GasPedaal.nl vind je enkele mooie Audi RS3 occasions die zeker uiterlijk veel moderner aandoen dan de Audi RS2. De RS2 is een stationwagen die voor de sportieve touch werd geproduceerd in samenwerking met Porsche. Maar de Audi RS3 heeft ook zeker enkele noemenswaardige kenmerken, zoals onder meer de toevoeging van Audi Magnetic Ride. Dit zorgt ervoor dat de demperwerking voortdurend wordt aangepast aan de omstandigheden tijdens het rijden. Hierbij heb je de keuze om in te stellen op het sportief rijden of het comfortabel rijden.

Verschillen in interieur

Als je een tweedehands Audi RS3 wilt kopen via GasPedaal.nl, dan is het ook goed om aandacht te besteden aan de extra's die door de eerste eigenaar zijn toegevoegd aan het standaard interieur. De Audi RS3 kwam met veel opties op de markt. Een zeer populaire optie was wel het inbouwen van de speciale Audi Phone Box, welke dan ook in meerdere Audi RS3 occasions aanwezig is.Meer Audi RS3 modellen

Bekijk ook Audi RS3 occasions of meer informatie over de Audi RS3 op AutoTrack en Audi RS3 occasions op AutoWereld.

Populaire zoekopdrachten