NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi A 1 Citycarver Occasions

47 occasions gevonden

De Audi A1 Citycarver is de avontuurlijke variant van de standaard Audi A1. De Citycarver staat hoger op zijn poten dan de Audi A1 en heeft uitgeklopt bumperwerk. Hij heeft veel weg van Audi's Q-modellen en komt zodoende wat stoerder voor de dag. Het uitgesproken karakter van de Citycarver maakt het een interessant alternatief voor de meer anonieme A1. Bekijk op Gaspedaal.nl het aanbod Audi A1 Citycarver occasions.

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000 auto’s

Kijk ook eens naar 216 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Oorsprong Audi A1 Citycarver

De Audi A1 gaat al even mee, sinds 2010 om precies te zijn. Toch duurt het tot 2021 voordat Audi met een karaktervol alternatief voor de standaarduitvoering komt in de vorm van de A1 Citycarver. Het is na de vijfdeurs A1 Sportback en de opgepepte Audi S1 de derde variant op basis van de A1. Kenmerkend voor de A1 Citycarver is het feit dat deze hoger op zijn poten staat. Een aangepast onderstel verhoogt de Citycarver 3,5 centimeter ten opzichte van de gewone A1, terwijl standaard 17? velgen de auto een extra 0,5 centimeter de lucht in tillen.
Zo kun je de Audi A1 Citycarver samenstellen
Audi haalt geen rare fratsen uit met de keuzemogelijkheden voor de A1 Citycarver. De uitvoeringen lopen parallel aan het origineel. Dit betekent dat je de Citycarver met drie motoren kunt krijgen. Het instapmodel (25 TFSI) heeft een 1.0 liter driecilinder met 95 pk en een handgeschakelde versnellingsbak. De 30 TFSI is voorzien van dezelfde driepitter, maar heeft 116 pk en is optioneel leverbaar met een zeventrapsautomaat. De 35 TFSI is het topmodel. Deze versie krijgt een 1.5 liter viercilinder met 150 pk en heeft altijd een automaat. Alle versies rijden op benzine.
Audi A1 Citycarver occasions
Als je op zoek bent naar een tweedehands Audi A1 Citycarver, is het handig te weten dat je standaard een aantal fijne extra?s krijgt. Het instapmodel van de A1 Citycarver is namelijk de Epic-uitvoering, die in de gehele catalogus van Audi als een upgrade geldt. De A1 Citycarver krijgt zodoende standaard lichtmetalen velgen, cruise control, virtual cockpit, led-achterlichten en een multifunctioneel stuurwiel. Later wordt deze uitvoering hernoemd tot Advanced-editie. Ook kun je het S line-pakket op de A1 Citycarver. Dit pakket brengt o.a. 18? velgen en een exclusief interieur.
Beperkt aantal Audi A1 Citycarver occasions
Weet dat je de blits maakt als je een tweedehands Citycarver besluit te kopen. In tegenstelling tot het standaard model is er een beperkt aanbod aan Audi A1 Citycarver occasions. Bovendien valt de Citycarver extra op doordat deze in veel gevallen in een flitsend kleurtje is gehuld, zoals rood, geel of een fraai blauw-grijs. Liever een maatje groter? Bekijk dan de Audi A3.
Prijs Audi A1 Citycarver occasions
De Audi A1 Citycarver is een variant op de gewone Audi A1. Prijzen van Audi A1 Citycarver occasions liggen daarom in de buurt van wat je voor een gewone A1 betaalt. Daarbij is de Citycarver een concurrent van de BMW X1 en de Mercedes-Benz GLA, waarmee je de prijzen dus ook kunt vergelijken. De prijs van een tweedehands A1 Citycarver wordt voor een groot bepaald door de motorisering die je uitkiest. De krachtigste varianten gaan voor het meeste geld van de hand.