NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi 90 Occasions

We hebben 1 occasion gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Audi 90

De Audi 90 behoort tot de eerste modellen van Audi met aantrekkelijke rondingen. Het vierkante is uit, de rondingen zijn in. Deze modellen zijn daarentegen ook direct wat minder robuust om te zien, echter, dit is uiterlijke schijn. De Audi 90 occasions laten zien dat ook deze modellen zeker sterk en krachtig zijn. Alle benzinemotoren van de Audi occasions zijn voorzien van vijf cilinders. Dit komt neer op maximaal 170 pk. De Audi 90 werd geproduceerd als luxere en aantrekkelijkere uitgave van de eerder uitgebrachte Audi 80. De Audi 90 Coupé zien we nog heel regelmatig voorkomen op de Nederlandse wegen.

Een opvolger van de Audi 80

De Audi 90 is in grote lijnen goed vergelijkbaar met de Audi 80. Het gaat dan wel om een luxe uitgave en er zijn wat aanpassingen gemaakt. Zo werd de Audi 90 voorzien van een aanzienlijk sterkere motor en waren er vooral ook in de carrosserie aantrekkelijke veranderingen te zien. De auto werd dan ook direct geliefd als luxe zakenauto. De Audi 90 is er in twee uitvoeringen als het om de aandrijving gaat, namelijk zowel met reguliere voorwielaandrijving als met permanente 4w aandrijving. Deze laatste is natuurlijk het bekende Quattro model.

De nieuwere versie van de Audi 90

Als je interesse hebt in een Audi 90 occasion, dan heb je de keuze uit modellen uit de bouwjaren 1984 en 1991. Tussen 1984 en 1987 kwamen de eerste Audi 90 uitvoeringen op de markt en in 1987 volgde de nieuwe uitvoering, ofwel de opvolger van de standaard uitgevoerde Audi 90. Als je kiest voor een tweedehands Audi 90 in het nieuwere model, dan kies je op de eerste plaats voor een verbeterde uitvoering en op de tweede plaats voor een sterkere aandrijving. Wat uiterlijk betreft zijn de veranderingen vooral te zien in de verlichting en in de bumpers.

De uitstraling van de Audi 90

De uitstraling van de Audi 90 occasions is toch direct al wat meer van deze tijd wanneer we dit model vergelijken met de voorganger, de Audi 80 sedan. Je ziet dat de tweedehands Audi 90 aanzienlijk minder hoekig is en dat de rondingen de auto direct een vriendelijkere en modernere uitstraling geven. Bij GasPedaal.nl kan je natuurlijk goed terecht wanneer je interesse hebt in een tweedehands Audi 90. Er zijn diverse modellen en uitvoeringen die tweedehands worden aangeboden, waardoor je een ruime keuze hebt als je voorkeur uitgaat naar de luxere Audi 90 occasions.