Occasions Zevenaar

Je ziet vaak dat de mensen die in een grensgebied wonen daarvan profiteren. Vaak haal je aan de andere kant van de landsgrens leuk voordeel. Denk bijvoorbeeld aan goedkoper tanken of de aanschaf van producten die in eigen land niet, of tegen veel hogere prijzen te koop zijn. Het grensoverschrijdend shoppen zie je ook terug bij de aanschaf van tweedehands auto’s. In grensgemeente Zevenaar weten zij daar over mee te praten. De aanschaf van occasions in Zevenaar is dan ook vaak een typisch grensgeval.

Occasions Zevenaar

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Een tweedehands auto importeren vanuit ons omringende landen kan soms interessant zijn. Vooral jonge occasions uit het hogere segment staan in Duitsland vaak tegen veel lagere prijzen als in Nederland te koop. De verleiding is groot om bij onze oosterburen te gaan shoppen voor een scherp geprijsde luxe, exclusieve en sportieve bolide. Het spreekt voor zich dat het dan met name gaat over Duitse merken, zoals VW, Audi, BMW, Mercedes en Porsche. Maar let op, er zitten heel wat haken en ogen aan het importeren van een occasion. Als je daar vooraf niet goed naar gekeken hebt is de kans groot dat je achteraf spijt krijgt dat niet gewoon een occasion in Zevenaar gekocht hebt. Goedkoop kan door bijvoorbeeld invoerrechten uiteindelijk duurkoop blijken te zijn.

Voor zakelijke rijders komt er ook nog eens de Duitse BTW (Bruto Preis) bovenop. Tenminste als het geen marge-auto betreft. Los van deze bijkomende kosten zit je natuurlijk ook nog met forse reis- en verblijfskosten, het opnemen van vrije dagen en regelen van het transport naar Nederland. Je kunt de auto zelf ophalen, maar om er mee te mogen rijden heb je wel een tijdelijk kenteken nodig. Laat je vooraf dus heel goed informeren over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een occasion in het buitenland.

Koop een occasion Zevenaar lekker dichtbij huis

Voor de meeste mensen is het kopen van een tweedehands auto geen alledaags werk. Omdat het om een flinke investering gaat bouw je graag zoveel mogelijk zekerheden in. Belangrijke aandachtspunten zijn natuurlijk je favoriete merk en type, brandstofsoort (diesel, benzine, LPG, hybride of elektrisch), de staat waarin de auto zich bevindt, het bouwjaar, de kilometerstand, looptijd van de APK en de onderhoudshistorie. Als dat hele plaatje aansluit op jouw wensen en budget dan komen de aanvullende wensen nog aan bod. Je komt dan in de zogenoemde ‘onderhandelingsfase’ van het aankooptraject. Wil je de aankoop van een occasion in Zevenaar rond maken, dan zijn de service- en garantieafspraken en onderhandelingen over de aankoopprijs de laatste plooien die gladgestreken moeten worden.

Omdat we nu eenmaal niet allemaal ervaren en bedreven handelaren zijn, voelt het vertrouwd om een occasion dichtbij huis te kopen. Liefst bij een bekende en bonafide autodealer of -handelaar. Dat is ook wel zo fijn en praktisch als er achteraf – binnen de garantietermijn – iets mis blijkt te zijn.  Via GasPedaal.nl krijg je direct een goed beeld van wat er in Zevenaar en omstreken allemaal voor jonge, wat oudere, dure en goedkopere occasions te koop staan. Je komt snel tot de conclusie dat je voor een aantrekkelijke occasion gewoon lekker in eigen land terecht kunt.

Occasions Zevenaar

Occasions in de buurt van Zevenaar

Apeldoorn
Doetinchem
Ermelo

Geldermalsen
Nijkerk
Nijmegen