Occasions Nijmegen

In de grootste stad van Gelderland en de tiende stad van Nederland is het goed wonen. De stad is populair onder studenten door de aanwezigheid van de Radboud Universiteit en het Radboud umc. Daardoor is Havana aan de Waal één van de populairste studentensteden van Nederland. Meer dan 22.000 studenten studeren in Nijmegen. De stad heeft dan ook veel jonge inwoners. Wist je dat dit goed terug is te zien in het aantal occasions in Nijmegen? Op GasPedaal.nl is al jaren een trend te zien van jonge tweedehands auto’s voor een lage prijs. Zoek je een occasion Nijmegen? Start je zoektocht op GasPedaal.nl

Zoek occasions in Nijmegen

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

In en rondom Nijmegen is een groot aantal autobedrijven en dealers te vinden. Deze bedrijven zijn over de hele stad verspreid. Een echte autoboulevard heeft de stad aan de Waal niet. Het vinden van een nette occasion in Nijmegen is dan ook nog niet zo makkelijk. Oriënteer je daarom eerst van tevoren online, zodat je weet wat er te koop is. Dit bespaart je een hoop tijd en moeite. Op GasPedaal.nl wordt het occasion aanbod van meerdere autowebsites ontdubbeld getoond. Het zoeken naar een tweedehands auto in Nijmegen wordt daardoor al een stuk makkelijker!

Een tweedehands auto in Nijmegen kopen

Voordat je met het zoeken naar een occasion Nijmegen begint, is het handig om duidelijk te hebben wat je eisen en wensen zijn. Gebruik jij je auto alleen voor woon-werkverkeer of trek je er in het weekend vaak met vrienden op uit? Waar je ook naar op zoek bent, zet voor jezelf op een rijtje waar jouw occasion aan moet voldoen. Er zijn namelijk nog meer aspecten waarop je kunt zoeken dan merk en model alleen.

Maak je graag een veilige keuze? Bepaalde kleuren zijn goed voor de restwaarde. Als je je auto later weer wilt verkopen is het handig om hier rekening mee te houden. Nieuwere modellen in de kleur wit zijn populair. Op GasPedaal.nl zijn de kleuren zilver, zwart en grijs veel gezochte kleuren… Een gegeven om rekening mee te houden misschien?

Naast de kosten van de auto zelf, bijvoorbeeld de brandstof- en onderhoudskosten, betaal je per maand ook motorrijtuigenbelasting. Het bedrag dat je maandelijks betaalt, hangt af van het gewicht van de auto, de brandstof waarop hij rijdt en de provincie waarin je woont. Houd hier bij het kopen van een occasion in Nijmegen rekening mee.

Tijd voor een proefrit

Genoeg gezien op GasPedaal.nl? Dan is het tijd voor de proefrit. Wij wensen je veel succes met het vinden van je droomauto. Als je bij het eerste beste autobedrijf al weet te slagen is dat natuurlijk prima. Veel leuker is het echter om diverse proefritten in en om Nijmegen te maken. Vergeet dan alleen niet om tijdens het proefrijden op de wegligging en het rijgedrag van je beoogde aankoop te letten.

Denk daarnaast aan de volgende punten:

  • Is er een reserveband aanwezig
  • Check de ramen op krassen, scheurtjes en sterretjes
  • Controleer het oliepeil van de motorolie en het niveau van de koelvloeistof
  • Check de banden. Deze moeten een minimale profieldiepte van 1,6 mm hebben
  • Check de staat van de wieldoppen en/of de (lichtmetalen) wielen
  • Controleer de distributieriem (kijk of er een sticker op de motor is aangebracht met de vervangdatum of check het onderhoudsboekje)

Zoek occasions in Nijmegen

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Apeldoorn
Cuijk
Deventer
Doetinchem

Harderwijk
Wijchen
Zutphen
Zevenaar