Occasion Harderwijk kopen

In heel Nederland staat Harderwijk bekend om het Dolfinarium. In de historische binnenstad van Harderwijk is het heerlijk shoppen, genieten bij diverse horeca of cultuur snuiven in Stadsmuseum Harderwijk of het Marius van Dokkum Museum. Wist je dat Harderwijk ook een erg aantrekkelijke stad is om op occasionjacht uit te gaan? GasPedaal.nl helpt je graag bij het vinden van jouw ‘nieuwe’ tweedehands auto.

Occasions Harderwijk

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Ga doelgericht op autojacht

Een echte hotspot voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar een goede en betaalbare occasion in Harderwijk zijn de diverse autobedrijven langs de A28 en N302. Op deze locaties zitten een groot aantal autodealers, waaronder Hyundai en Audi, bij elkaar. Het assortiment jonge en wat oudere tweedehands auto’s is groot en heel divers. Naast deze grote autoboulevard zijn er verspreid in en om Harderwijk nog tal van merkendealers en universele autobedrijven te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijven op bedrijventerrein Lorentz III.

Via de handige zoekfuncties op GasPedaal.nl vind je snel en eenvoudig de locatie in Harderwijk waar ze jouw droomoccasion hebben staan. Thuis met behulp van een pc, laptop, tablet of smartphone zoekt het immers net iets makkelijker dan dat je de hele stad door moet crossen om te vinden wat je zoekt.

Klein maar fijn

In de nauwe straatjes en steegjes in het oude centrum van de Hanzestad is het passen en meten. Inparkeren in één van de parkeergarages gaat makkelijker met een kleinere stadsauto. Woon je in één van de buitenwijken, dan speelt de grootte van je auto een kleinere rol en kan je je meer richten op de opties of de kleur. Een SUV of Terreinwagen voor de liefhebber is dan een mogelijkheid. Misschien wil je een auto met autonome functies om je te helpen inparkeren?

4 aandachtpunten bij occasion Harderwijk kopen:

  1. Zet jouw wensen op een rijtje. Bedenk waar je je nieuwe tweedehands auto voor wilt gebruiken. Hoeveel zitplaatsen heb je nodig? Kies je een lage of hoge instap? Ga je voor benzine, diesel, LPG of toch liever een elektrische occasion in Harderwijk?
  2. Bereken de vaste lasten, zoals de belastings-, brandstof-, onderhouds- en verzekeringskosten.
  3. Controleer de technische staat van de auto. Niets is vervelender dan dat je een auto koopt, die vol gebreken blijkt te zitten. Overweeg een aankoopkeuring uit te laten voeren om vervelende verrassingen te voorkomen. Neem het onderhoudsboekje goed door. Trek bij opvallende zaken aan de bel en vraag door.
  4. Als je een auto bij een autobedrijf dat bij een brancheorganisatie is aangesloten koopt, kun je terugvallen op garantie en service. Een auto bij een handelaar of particulier kopen is vaak goedkoper.

Occasions Harderwijk

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Apeldoorn
Deventer
Harderwijk
Lelystad

Wijchen
Zwolle
Zutphen