Occasion Soest

Een aanzienlijk deel van de gemeente Soest woont en/of werkt in ’t Hart-Soestdijk. Je hoeft niet heel creatief te zijn om meteen de link te leggen naar ons koninklijk huis. Koningin Juliana en Prins Bernhard woonden immers jarenland met hun gezin in het statige paleis Soestdijk. Naast karakteristieke jaren-50-woningen biedt dit deel van de statige Utrechtse gemeente veel bedrijvigheid, waaronder veel autobedrijven. Het is door de centrale ligging in hartje Nederland een prima plaats om te slagen voor de aankoop van een tweedehands auto. Een occasion Soest kopen; het heeft van nature iets koninklijks, vind je niet?

Occasions Soest

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

The sky is the limit

Alles in en om Soest heeft wel een link met het koninklijk huis of met de militairen en het burgerpersoneel die van oudsher in de kazerne van de Koninklijke Luchtmacht of op vliegbasis Soesterberg gestationeerd zijn. Als je op GasPedaal.nl speurt naar occasions Soest kom je opvallend veel piepjonge gebruikte auto’s tegen. Dat heeft alle te maken met het groot aantal auto’s die na kort gebruik door de leasemaatschappijen worden afgestoten. Het gaat om auto’s uit diverse prijsklassen met weinig kilometers op de teller.

Vaak kun je in Soest en omgeving voor een leuk prijsje een heel goede occasion op de kop tikken. Daar heeft in veel gevallen een beroepsmilitair of burgerfunctionaris van binnen- of buitenlandse defensie-onderdelen in rondgereden. Aan de prijsklasse en extra optiepakketten waarmee je nieuwe aanwinst is uitgerust kun je wel aflezen van welke rang of stand de vorige eigenaar was. Met name de vele Amerikanen die kortstondig of langdurig in ons land gestationeerd zijn hebben meestal een dure smaak als het op auto’s aankomt. Bij vliegeniers is the sky immers the limit….

Opvallende kenmerken

Vanuit hun thuisland Amerika is er bijvoorbeeld een voorliefde voor grote en luxe SUV’s, met veel power en automaat. Dat de partner voor het naar school brengen van de kids en het halen van de boodschappen ook in een meer dan modale middenklasser rondrijden, vinden Amerikanen normaal. Je ziet in hun land immers geen kleine, goedkope boodschappenauto’s en over het milieu en brandstofbesparing maken ze zich in de United States lang niet zo druk als hier in Europa. Terug naar ons eigen land. Het is dus wel verklaarbaar dat je rondom zo’n grote luchtmachtbasis opvallend veel grote tweedehands auto’s uit het duurdere segment tegenkomt.

Occasion Soest is in trek

Als je dit leest zou je de indruk kunnen krijgen dat er in en om Soest geen kleine, betaalbare occasions te koop zijn. Dat is natuurlijk niet het geval. Naast het opvallend grote aanbod aan piepjong spul dat uit de leasemarkt afkomstig is, kun je ook voor een puntgave Opel Corsa, Ford Focus, Nissan Migra, Kia Picanto of Toyota Aygo bij de diverse dealerbedrijven en universele autohandelaren in de gemeente Soest terecht.

Kijk voor een compleet overzicht op GasPedaal.nl en neem de proef op de som: ben je voor het kopen van een occasion Soest ook als klant echt koning?

Occasions Soest

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Provincie Utrecht
Amersfoort
Mijdrecht

Veenendaal