Occasions in Hilversum

Hilversum is vooral bekend van het mediapark en het museum Beeld & Geluid. Het draait bij veel producties die in de Hilversumse studio’s worden gemaakt  om de kijk- en luistercijfers. Hoe anders is dat voor de vele autobedrijven in deze Noord-Hollandse gemeente? Bij de handel in occasion Hilversum draait het niet zozeer om de kijkcijfers, maar meer om de koopcijfers. Ook op dat vlak scoort de bakermat van de Nederlandse radio- en televisiewereld meer dan uitstekend.

Occasions in Hilversum

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

Koopjes uit de Randstad

Hilversum ligt niet ver van grote steden als Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. In het Randstedelijk gebied wordt voor het opsnorren van een aantrekkelijke en betaalbare occasion vaak uitgeweken naar wat kleinere gemeenten in de regio. Een occasion Hilversum is met name in trek omdat de tweedehands auto’s scherp geprijsd zijn. Kleinere autobedrijven besteden nog echt veel aandacht aan een persoonlijk advies en service. Naast de diverse dealerbedrijven vind je in Hilversum ook opvallend veel universele autobedrijven en autohandelaren. Bij elkaar zorgen zij voor een groot en gevarieerd aanbod aan jonge en wat oudere occasions. Denk aan merken zoals Dacia, Suzuki, Mitsubishi, Toyota, Skoda, Opel, Volkswagen, Citroën, Peugeot, Renault, Fiat, Kia en Daihatsu. Kleine en zuinige stadsauto’s zijn tussen alle occasions Hilversum rijk vertegenwoordigd.

Driving with the stars

Als je net als Hilversum midden in ’t Gooi ligt is het vanzelfsprekend dat de glitter en glamour ook terug te zien is in het arsenaal aan occasions. Bij de zoektocht naar een occasion Hilversum kun het zomaar treffen dat je in een luxe Audi, snelle BMW, flitsende Porsche of robuuste Hummer van een bekende Nederlander of welgestelde zakenman rondrijdt. In het kader van ‘zien en gezien worden’ doen opvallende modellen en blitse cabrio’s het goed in en om Hilversum. Het biedt vaak een buitenkansje om een tweedehands auto te kopen waar wel een heel bijzonder verhaal achter schuilgaat. De zoektocht naar een puike occasion in Hilversum zou zo maar een bestseller op de Nederlandse televisie kunnen worden; Driving with the stars!

Waar moet je zijn voor een occasion Hilversum?

Hilversum heeft geen echte autoboulevard of een bepaald gebied waar alle autobedrijven bij elkaar zitten. De diverse autodealers, universele autobedrijven en autohandelaren vind je verdeeld door heel de stad. Je kunt ervoor kiezen om van hot naar her te rijden op zoek naar de occasion die je zoekt. Veel handiger is het om via Gaspedaal.nl te inventariseren wat er aan een occasion Hilversum allemaal te koop staat. Met de handige zoekfuncties heb je in no-time een lijstje met tweedehands auto die passen bij jouw persoonlijke voorkeuren, wensen en het beschikbare budget. Met dat lijstje ga je net iets beter beslagen ten ijs en doelgericht op je prooi af. Nog 1 tip tot slot. Kijk goed in de bagageruimte van je beoogde aankoop of er toevallig geen gouden plaat, gouden kalf of Televisierring meer in rondslingert. Zou zomaar kunnen…

Occasions in Hilversum

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Alkmaar
Amsterdam
Den Helder

Haarlem
Heemskerk

Heerhugowaard
Hoofddorp
Hoorn
Leiden
Montfoort

Purmerend