NL aanbod

EU aanbod

Occasions Kerkrade

679 occasions gevonden


Zak je af naar het zuidelijk deel van Kerkrade dan kom je in de voormalige mijnstreek. Slechts weinig herinnerd daar tegenwoordig aan de tijd dat in dat gebied tot begin jaren zeventig een groot deel van de Nederlandse brandstof naar boven werd gehaald. Een stad als Kerkrade is de afgelopen decennia omgetoverd tot een stad met trendy woonwijken. Ook vind je er veel bedrijvigheid, gericht op nieuwe technologieën en innovaties. In de plusregio Parkstad Limburg, waar Kerkrade toebehoort, zijn ook autobedrijven talrijk vertegenwoordigd. Veel is veranderd, maar gelukkig zijn er ook een aantal typische dingen die altijd hetzelfde zullen blijven. Zo hoor je de aankoop van een occasion in Kerkrade ook anno nu te vieren met een overheerlijk stuk Limburgse vlaai.  Lees meer over Occasions onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

280.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

280.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!


 


Duitse gründlichkeit 


Iedere stad of streek in Nederland heeft wel iets karakteristieks. Je ziet die typische kenmerken vanuit het verleden ook in het heden nog nadrukkelijk terug. In het grensgebied in de provincie Limburg lopen bijvoorbeeld de invloeden uit België, Frankrijk en Duitsland als een rode draad door de samenleving. Kerkrade ligt bijvoorbeeld op steenworp afstand van de Duitse stad Aken. Niet zo vreemd dus dat de grote en bekende Duitse automerken, zoals VW, Audi, BMW, Mercedes en Porsche bovengemiddeld populair zijn in de plusregio Parkstad Limburg. Limburgers heiligen het standpunt dat je je geld maar één keer uit kunt geven en zijn van nature kritisch op wat ze kopen.  


Nederlanders van buiten de regio willen nog wel eens gniffelen om de Duitse gründlichkeit, maar bij aankoop van een occasion in Kerkrade is het niet meer dan vanzelfsprekend om zeer grondig en kritisch te werk te gaan. Dat begint al bij het zorgvuldig filteren van de zoekopties op Gaspedaal.nl. Je kunt zeggen dat Limburgers niet over een nacht ijs gaan.  


Occasion Kerkrade met nieuwe APK 


Vanuit de Duitse gründlichkeit is het te verklaren dat autokopers in de Limburgse grensstreek extra kritisch kijken naar wat ze precies kopen. Daar hoort een zorgvuldige inspectie van de auto bij en uitgebreide proefrit. Als de uitslag van beiden positief is wordt er doorgeschakeld naar de bijkomende aangelegenheden. Wat is de onderhoudshistorie, zit er garantie op de occasion uit Kerkrade, heeft de beoogde aankoop een nieuwe of zeer recente APK? Hoe meer zekerheden je in kunt bouwen hoe veiliger je aankoop is.  


Wees wel zo realistisch dat je een occasion nooit met een fonkelnieuwe auto kunt vergelijken. Lichte gebruiksschade of -sporen moet je, vooral bij een iets oudere occasion, wel voor lief nemen. Een tip is tevens om geen schijnzekerheid te kopen. Een recent uitgevoerde APK zegt misschien wel iets, maar zeker niet alles over de technische staat van een occasion. De periodieke keuring is immers slechts een momentopname. Als de auto op dat moment aan de normen van de APK voldoet is het akkoord. Maar hebben bijvoorbeeld de banden nog net voldoende profiel om door de keuring te komen, dan kun je kort daarna een bekeuring krijgen omdat de banden op dat moment te ver versleten zijn. Garantie en een onlangs uitgevoerde APK zijn zeker van een bepaalde meerwaarde, maar plaats dat wel altijd in het juiste perspectief. Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?


Heerlen

Provincie Limburg


Geleen

Maastricht

Roermond

Sittard

Venlo