Occasions Maastricht

Als Drielandenpunt is Maastricht de spil in het web tussen Nederland, België en Duitsland. Niet alleen geografisch gezien speelt stad aan de Maas een grote rol. De plaats is één van de oudste steden van Nederland en is een aantrekkelijke locatie om te studeren, werken en recreëren. Maar vergeet vooral het grote aanbod occasions in Maastricht niet. Op GasPedaal.nl wordt een groot en divers aanbod aan tweedehands auto’s in Maastricht aangeboden. Dit aanbod wordt ontdubbeld getoond.

Occasions Maastricht

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Langs snelweg A2 vind je een grote concentratie aan autobedrijven. Maar ook op andere plaatsen in de stad kan je terecht voor een occasion. Dacia, Suzuki, Mercedes, Mazda, Renault, Toyota, Volvo; noem maar op. In Maastricht kan je voor alle merken terecht bij gespecialiseerde autobedrijven en dealers.

Divers aanbod occasions

Het occasionaanbod in een stad of streek laat goed zien wat de voorkeuren van de mensen die er wonen zijn. In Limburg komt het beste van drie landen samen. Steden zoals Luik, Brussel, Keulen, Aken en Heerlen liggen om de hoek. Tegelijkertijd liggen in deze provincie de hoogste en meest steile heuvels van Nederland. Deze unieke mix is ook in het occasionaanbod terug te zien. Voor forenzen die veel kilometers maken vind je in het aanbod van GasPedaal.nl de echte kilometervreters, zoals Mercedes, Volvo en BMW.

Voor de inwoners die veel in Maastricht zelf rondrijden vind je een groot arsenaal kleine, zuinige en schone occasions. Een Maastrichtenaar let bij de aanschaf van een tweedehands stadsauto letterlijk goed op de kleintjes. In die categorie moet je denken aan bijvoorbeeld de Renault Twingo, Toyota Aygo, Fiat Panda, Ford Ka, Volkswagen Up, Peugeot 107 en Opel Agila. Een Suv of terreinwagen is dan minder op zijn plaats.

Occasion Maastricht: ook als hybride of elektrisch

In Maastricht wordt op GasPedaal.nl veel gezocht naar grotere en sportieve auto’s met veel motorvermogen, flink wat trekkracht, lekker veel zit- en laadruimte en extra opties voor veiligheid en comfort. In het luxere en duurdere segment zijn Mercedes, BMW, Audi en Volvo populair als occasion in Maastricht. Maar de milieubewuste Maastrichtenaren komen ook aan hun trekken. De Toyota Prius, Mitsubishi Outlander, Volvo V60, Tesla en Golf GTE tuffen ook heerlijk door de heuvels in Zuid-Limburg en zijn dan ook goed vertegenwoordigd op GasPedaal.nl. Qua aanschaf is een hybride of elektrische occasion meestal wat duurder. De inwoners van Maastricht nemen dit echter op de koop toe. Die investering verdient zich namelijk dubbel en dwars terug als je eenmaal gaat rijden met een volledig elektrische of semi-elektrische tweedehands auto. Kijk op GasPedaal.nl, zoek op occasion Maastricht en zoek de verschillen.

Je leest het al: qua occasions, landschap én geografische ligging is Maastricht de place to be. Occasion Maastricht kopen? Je vindt ‘m op GasPedaal.nl. Veel succes met je zoektocht!

Zoek occasions Maastricht

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Provincie Limburg
Eindhoven
Helmond
Venlo