Occasion Hoofddorp 

In een mum van tijd is Hoofddorp van klein dorpje uitgegroeid tot een middelgrote plaats. In 1970 woonden er nog zo’n 9000 mensen in het Noord-Hollandse dorp. Tegenwoordig zijn dat er ruim 140.000. De verwachting is dat deze groei in de toekomst verder doorzet. De nabijheid van Schiphol heeft het dorp geen windeieren gelegd. De luchthaven is de grootste banenmotor voor de gemeente Haarlemmermeer. Maar vergeet daarbij ook de vele autobedrijven in Hoofddorp niet. Als je een occasion Hoofddorp gaat kopen hoef je in ieder geval niet ver van huis.

Occasions in Hoofddorp

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Tot 1852 was Haarlemmermeer – zoals de naam het al zegt – een meer. Hoofddorp was in het begin erg klein, maar groeide met Schiphol mee. De luchthaven groeide sterk en daardoor nam de werkgelegenheid toe. Met het aantal inwoners en huizen groeide ook het aanbod aan tweedehands auto’s mee. Op Bedrijvenpark De President vind je bijvoorbeeld een grote concentratie van autobedrijven. Hier ga je zeker slagen als op zoek bent naar een tweedehands Toyota, Suzuki, Citroën of Nissan.

Op zoek naar een occasion Hoofddorp

Hoe pak jij de zoektocht naar een occasion Hoofddorp aan? Ga jij alle autoshowrooms in Hoofddorp af en ben je een hele dag op pad of oriënteer je jezelf eerst online. Dat laatste is wel zo slim. Op GasPedaal.nl is het met behulp van de slimme zoekfilters makkelijk zoeken. Wist je dat GasPedaal.nl het occasion aanbod van meerdere autowebsites combineert? Dit aanbod wordt op deze site ontdubbeld getoond. Hierdoor zoek je eenvoudig op één plek naar jouw tweedehands auto. Op GasPedaal.nl heb je keuze uit alle soorten auto's en alle merken. Thuis achter de pc, laptop, tablet of smartphone zoek je toch net iets makkelijker dan dat je de hele stad door moet crossen in je zoektocht naar jouw occasion Hoofddorp.

Als je een auto hebt gevonden die aan jouw wensen voldoet, kan je op pad. Het assortiment jonge en wat oudere tweedehands auto’s bij de autobedrijven en autoshowrooms is Hoofddorp is groot en heel divers.

Elektrisch rijden populair

Elektrisch rijden is populair in de gemeente Haarlemmermeer. Er zijn maar liefst 800 oplaadpunten in de gemeente. Daarmee is heeft Haarlemmermeer het grootste laadnetwerk in Nederland. In en om Hoofddorp vind je dan ook een groot aanbod van tweedehands elektrische auto’s. Ook op GasPedaal.nl is dat het geval. In Hoofddorp wordt opvallend vaak gezocht naar elektrische modellen, zoals de BMW I3, Nissan LEAF, Renault ZOE, Hyundai IONIQ Hybrid en Volkswagen Golf E-Golf.

Ga voorbereid op pad

Bedenk voordat je op zoek gaat naar een tweedehands auto wat voor auto je precies zoekt. En vooral: waarvoor je hem het vaakst gebruikt. Als je vaak met vrienden op stap gaat is een sportieve cabrio misschien wel wat. Als je er vaak met je gezin op uit gaat, is een tweedehands ruime MPV (Multi-purpose vehicle) echt iets voor jou. Denk ook aan de vele auto’s die zakelijk aantrekkelijk zijn. Wat voor auto je ook zoekt, je vind ‘m op GasPedaal.nl!

Occasions in Hoofddorp

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Alkmaar
Amsterdam
Badhoevedorp

Den Helder
Haarlem
Heemskerk
Heerhugowaard
Leiden
Nieuw-Vennep

Purmerend