Occasions Arnhem

Eén van de grootste Hanzesteden van ons land is Arnhem. Het Hanzeverbond was vroeger een samenwerkingsorganisatie tussen handelssteden in Duitsland en Nederland. Andere bekende Nederlandse Hanzesteden zijn Groningen, Harderwijk, Venlo en Nijmegen. Het verbond hield ongeveer vierhonderd jaar stand en heeft de Hanzesteden veel rijkdom gebracht. Je vindt in Arnhem dan ook nog veel bijzondere bezienswaardigheden uit deze tijd. Prachtige monumenten bijvoorbeeld. Ook de Hanze-mentaliteit is gebleven, denk bijvoorbeeld aan de vele bedrijven en industrie in de stad. Bij een bloeiende en bedrijvige stad als Arnhem hoort een passend wagenpark. Het zoeken naar een occasion in Arnhem is in de stad aan de IJssel dan ook niet zo een grote opgave.

Occasions Arnhem

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Gezellige winkeltjes en sfeervolle restaurants vind je overal in het centrum van Arnhem. Maar ook aan de rand van Arnhem, aan de oevers van de Nederrijn en IJssel, is volop bedrijvigheid te vinden. Daar moet je zijn voor een groot aantal autobedrijven. Langs de A12 bijvoorbeeld vind je zowel merkendealers als universele autobedrijven en autohandelaren. Het grote en zeer gevarieerde aanbod occasions in Arnhem staat eigenlijk een beetje in schril contrast met al de historie en nostalgie wat je in het oude stadscentrum aantreft.

Veel variatie in occasions Arnhem

De diversiteit aan tweedehands auto’s in Arnhem is groot. Naast tweedehands auto’s van Duitse makelij zijn ook merken als Renault, Ford, Dacia, Volvo en Mazda goed vertegenwoordigd. Op geringe afstand van elkaar vind je tal van goedgevulde showrooms met tweedehands auto’s binnen ieder budget. Natuurlijk ontbreekt in het aanbod occasions in Arnhem de hybride en volledig elektrisch aangedreven auto niet. Arnhem heeft één van de strengste milieuzones voor personenauto’s in Nederland. Met dat gegeven in je achterhoofd is het wel aan te raden om serieus over elektrisch rijden na te gaan denken.

Dat veel Arnhemmers dat ook echt doen is goed terug te zien in het aanbod elektrische auto’s in Arnhem. Een nieuwe elektrische auto is duurder in aanschaf dan een vergelijkbaar model op benzine of diesel. Auto’s met een stekker worden echter steeds goedkoper. Onder andere meer automerken die elektrische auto’s op de markt brengen. Ook leasemaatschappijen ruilen vaker mooie jonge auto’s in. Het steeds grotere aanbod drukt de prijs voor tweedehands elektrische auto’s.

Benzine occasion Arnhem kopen

Het grote voordeel van een benzineauto is de lage wegenbelasting. Een benzineauto is voordeliger als je weinig kilometers rijdt. Een benzineauto is dan ook vooral geschikt voor gebruik in Arnhem en omgeving. De onderdelen van een benzineauto zijn goedkoper dan onderdelen van een dieselauto.

Tweedehands dieselauto Arnhem kopen

Een dieselauto is handig voor echte kilometervreters. De prijs van diesel ligt lager dan die van benzine. Dus hoe meer kilometers je rijdt, hoe goedkoper. Het omslagpunt ligt ongeveer rond de 14.000 km. De wegenbelasting van een diesel is hoger dan die van een benzineauto.

Wat voor keuze je ook maakt. Op Gaspedaal.nl ga je je nieuwe tweedehands auto zeker vinden!

Occasions Arnhem

Occasions in de buurt van Arnhem

Apeldoorn
Doetinchem
Nijmegen