NL aanbod

EU aanbod

Lexus IS Serie Occasions

118 occasions gevonden

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 19 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Maak kennis met de tweedehands Lexus IS-serie sport sedan

Sinds 1998 biedt Lexus de Lexus IS-Serie occasions aan. De letters IS van de tweedehands Lexus IS-Serie verwijzen naar Intelligent Sport. Deze compacte sport sedan is net onder de Lexus ES gepositioneerd. In 2005 werd de Lexus IS-serie modellen echter opnieuw ontworpen. Tot 2005 was zowel de sedan als de combi verkrijgbaar. Met de komst van de tweede generatie verscheen er geen combi Lexus IS-serie meer. Deze Lexus IS-serie modellen zijn 90 mm langer en 75 mm breder dan die van de eerste generatie. De V6-motor wordt geïntroduceerd, met 2.5 liter cilinderinhoud en een vermogen van 208 pk. Ook de eerste dieselvariant verschijnt in deze generatie, met een vermogen van 177 pk. In de eerste generatie waren twee benzinemodellen verkrijgbaar, in de vorm van een 2.0 liter motor met een vermogen van 155 pk, en een motor met een cilinderinhoud van 3.0 liter en een vermogen van 214 pk. Verschillende varianten van deze Lexus IS-serie modellen zijn verkrijgbaar met vierwielaandrijving.

Nieuwe generaties van de occasion Lexus IS-serie

De derde generatie van deze tweedehands Lexus IS-serie wordt in 2013 geïntroduceerd. Drie jaar later ondergaan deze Lexus IS-serie modellen een kleine facelift. De neus wordt aangepast, waarbij de Lexus IS-serie tweedehands nieuwe koplampen, andere luchtinlaten en een nieuwe grille krijgt. Ook wordt de achterkant voorzien van nieuwe achterlichten en andere sierstukken op de uitlaat. Deze Lexus IS-Serie occasions zijn alleen verkrijgbaar als hybride model met een CO2-uitstoot van 99 gram per kilometer. Dit beperkt wel de topsnelheid.

In 2020 ondergaat de Lexus IS-serie een omvangrijkere facelift. Deze Lexus IS-serie modellen worden niet in Europa verkocht. Wat we moeten missen, is een wat groter model. Zowel in lengte als in breedte scheelt dit 3 centimeter met de voorgaande Lexus IS-Serie occasions. De koplampen en achterlichten zijn vernieuwd en het dashboard is bijgewerkt. Ook zijn de rijhulpsystemen verbeterd, wat (gelukkig) geen grote invloed op de Lexus IS-Serie prijs heeft gehad.

Dompel je onder in de luxe van de tweedehands Lexus IS-serie

Lexus IS-Serie kopen? De occasion Lexus IS-serie is een auto voor de sportieve rijder. De manier waarop de carrosserie is vormgegeven en de stabiliteit in de bochten zorgen voor goede sturing. De veiligheid is gewaarborgd dankzij maar liefst 10 airbags waaronder knie-airbags. Ook het Vehicle Dynamics Integrated Management, de actieve cruise control en het Pre-Crash Safety System leveren een belangrijke bijdrage aan de veiligheid.

Zoek je vergelijkbare Lexus IS-Serie modellen of de laatste Lexus IS-Serie prijs? Kijk op GasPedaal.nl ook eens naar de Renault Laguna of de Honda Accord. Een sleutel heb je dankzij Smart Keyless Entry bij de Lexus IS-Serie occasions niet nodig. Houd de sleutel in je zak, raak de binnenkant van de deurgreep aan en de portieren gaan voor je open. De motor start je met een druk op de knop.