Lexus IS-Serie Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
237 resultaten

Tweedehands Lexus IS-Serie

De Lexus IS-Serie is een premium auto van Toyota, die eigenaar is van Lexus. Het Japanse Toyota besloot om wagens in de hoge klasse uit te gaan brengen onder een aparte merknaam en dit werd Lexus. In 1998 werd de Lexus IS-Serie voor het eerst gemaakt. Ook de tweedehands Lexus RX komt uit deze tijd. Beide nieuwe modellen werden voor het eerst op de markt gebracht aan het einde van de jaren negentig van de vorige eeuw. De Lexus IS-Serie kwam op de markt in verschillende uitvoeringen. De tweedehands Lexus RX-Serie is een SUV.

De eerste generatie

De allereerste generatie van de Lexus IS-Serie werd verkocht vanaf 1999 en de verkoop van de nieuwe voertuigen liep door tot in 2005. Onder de Lexus IS-Serie occasions uit deze eerste generatie zijn combi’s en sedans te vinden. Beide modellen zijn beschikbaar met twee motoren. De Lexus IS occasions zijn er met een 3 liter motor met een vermogen van 214 pk en de Lexus IS 200 occasions hebben een 2 liter motor met een vermogen van 155 pk. Als je voorkeur uitgaat naar een tweedehands combi, dan kan je niet terecht in de tweede generatie van de Lexus IS-Serie, dus is het nodig om bij GasPedaal.nl te zoeken naar modellen tot bouwjaar 2005.

De tweede generatie

Zoals aangegeven kwam de combi te vervallen in de tweede generatie. De sedan kreeg een update. Zo werd deze groter gemaakt, zowel in de breedte als in de lengte, en kreeg deze een vernieuwde neus. Daarnaast zijn alle Lexus IS-Serie occasions uit de tweede generatie voorzien van een V6 motor. Deze 2,5 liter motor heeft een vermogen van 208 pk. Daarnaast kwam er in deze generatie ook een Lexus IS-F. Deze kreeg een andere motor, namelijk een V8. Hierdoor is dit model in staat een prestatievermogen te leveren van maar liefst 423 pk. Tot slot werd er ook een dieselvariant aan het aanbod toegevoegd. De tweedehands Lexus IS-Serie met dieselmotor heeft een vermogen van 177 pk.

De coupé-cabriolet

In 2009 onderging de Lexus IS-Serie opnieuw een metamorfose. Er veranderde niet heel veel aan de modellen, enkel wat kleine details in het uiterlijk. Wel werd er een nieuw model toegevoegd. Onder de Lexus IS-Serie occasions vanaf bouwjaar 2009 kan je ook een coupé-cabriolet vinden. Deze is voorzien van een stalen dak dat volledig elektronisch geopend kan worden. Uiteraard heeft dit model ook een iets sportiever uiterlijk dan de andere Lexus IS-Serie occasions.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.