NL aanbod

EU aanbod

Lamborghini Aventador Occasions

11 occasions gevonden

Kijk ook eens naar 64 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Lamborghini Aventador

De Lamborghini Aventador is een relatief nieuw model van deze autofabrikant en er zijn dan ook nog niet bijzonder veel occasions van te vinden. Toch kun je zeker wel al terecht bij GasPedaal.nl als je een tweedehands Lamborghini Aventador wilt kopen. Deze sportieve wagen is natuurlijk wel aan de prijzige kant, maar je krijgt er ook wel een auto voor terug waar je veel aandacht mee trekt. De Lamborghini Aventador wordt gemaakt sinds 2011 en is nog altijd in productie. De tweedehands Lamborghini Murciélago wordt gezien als de voorganger van de gebruikte Lamborghini Aventador. Dit model wordt sinds 2010 niet meer geproduceerd.

Uitstekende prestaties van de Aventador

Als je van echt snelle sportwagens houdt, dan is de tweedehands Lamborghini Aventador zeker een goede keuze. Dit model van het Italiaanse merk is voorzien van een 6498 cc 60° V12 motor, vier kleppen per cilinder, een vermogen van maar liefst 700 pk / 515 kW en een 7-traps overbrenging. De maximaal te behalen snelheid ligt op 350 km/u en de Lamborghini Aventador doet er net geen 3 seconden over om de 100 km/u te bereiken, namelijk 2,9 seconden. Het ledig gewicht bedraagt 1575 kilogram. Als je een tweedehands Lamborghini Aventador koopt, dan moet je wel rekening houden met een behoorlijk brandstofverbruik. Gemiddeld ligt dit namelijk op 17,2 liter per 100 km.

De Lamborghini LP700-4

De presentatie van de Lamborghini Aventador vond plaats op de Autosalon van Genève, waar het model werd geïntroduceerd als de Lamborghini LP700-4. Er werden stukje bij beetje onderdelen van dit nieuwe model getoond. Zo werd eerst de krachtbron getoond en daarna de transmissie. Wanner er wordt geschakeld in de zogenaamde Corsastand, dan kost dit slechts 50 milliseconden. Wanneer we kijken naar een wagen uit de Formule 1, dan zit hier niet veel verschil in. Deze sportwagens doen er namelijk 40 milliseconden over. De tweedehands Lamborghini Aventador heeft horizontaal geplaatste schokdempers. Dit is niet eerder gezien bij Lamborghini modellen. Wel komt dit voor onder de Formule 1 sportwagens.

Het Lamborghini Aventador J Concept

Zoals gezegd werd de Lamborghini Aventador op de Autosalon van Genève gepresenteerd. In 2012 was het hier ook weer raak. Toen werd hier namelijk het Lamborghini Aventador J Concept gepresenteerd. Dit unieke model heeft geen dak en is ook niet voorzien van een voorruit. Dat maakt dit model natuurlijk heel bijzonder. Om gewicht te besparen is er besloten om op techniek te besparen. Zo heeft deze Lamborghini geen navigatiesysteem en geen airco.

Meer Lamborghini Aventador modellen

Bekijk ook Lamborghini Aventador occasions of meer informatie over de Lamborghini Aventador op AutoTrack en Lamborghini Aventador occasions op AutoWereld.