Chevrolet Impala Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
15 resultaten

Tweedehands Chevrolet Impala

De Chevrolet Impala is een bijzonder model uit het assortiment van Chevrolet, dat behoort tot het Amerikaanse General Motors concern. Deze auto verscheen meerdere malen op de markt in een nieuwe generatie, maar er zat wel langere tijd tussen het verdwijnen van de eerdere generatie en het verschijnen van de nieuwe generatie. Wil je via GasPedaal.nl een tweedehands Chevrolet Impala kopen uit de allereerste generatie? Dan kun je zoeken naar Chevrolet Impala occasions uit de bouwjaren 1958 tot en met 1985. Vervolgens verdween het model voor lange tijd van de markt, totdat de tweede generatie verscheen in 1994. Deze generatie bleef slechts een kleine drie jaar in productie, tot en met 1996. In 2000 verscheen de laatste generatie van de Chevrolet Impala en deze generatie is nog steeds in productie.

De oudere Chevrolet Impala occasions

De enige echte klassieker onder de Chevrolet Impala occasions is de Chevrolet Impala V8 Cabrio. Deze behoort tot de allereerste modellen van de Chevrolet Impala en werd gemaakt in 1960. De klassieker is uitsluitend als automaat verkrijgbaar en is voorzien van een motor met een inhoud van 4.700 cc. Deze wagen, die zelfs al is voorzien van stuurbekrachtiging, levert een vermogen van 212 pk en kan worden herkend aan het Amerikaanse retro-ontwerp. Begin jaren tachtig waren absolute topjaren voor de Chevrolet Impala. De auto was niet alleen geliefd onder de moderne zakenmannen en -vrouwen, maar werd ook aangekocht als gezinsauto. Tegen het midden van de jaren tachtig begin de populariteit behoorlijk af te nemen. Uiteindelijk werd besloten om de tijd te nemen om een nieuwe generatie op de markt te zetten.

De tweede generatie van de Chevrolet Impala

De tweedehands Chevrolet Impala modellen uit 1994 zijn de eerste modellen uit de tweede generatie. Deze wagen kreeg vernieuwingen in de body en het ontwerp. Daarnaast is deze tweedehands Chevrolet Impala wat compacter, maar is de kofferbak weer wat groter geworden ten opzichte van de eerste generatie en ook de beenruimte is wat uitgebreid. Deze modellen, die tweedehands te vinden zijn tot en met bouwjaar 1996, zijn voorzien van een 5,7 liter V8 motor.

De jongste generatie van de Chevrolet Impala

Vanaf 2000 wordt de tot nu toe laatste generatie van de Chevrolet Impala gemaakt. Dit is een zogenaamde mid-sedan en is vooral in Amerika erg populair om de voordelige verhouding tussen de ruimte in de auto en de aanschafprijs. Ook van deze nieuwste generatie zijn er natuurlijk veel tweedehands Chevrolet Impala modellen te vinden bij GasPedaal.nl.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.