NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Audi Q 4 Sportback Occasions

We hebben 1 occasion gevonden

De Audi Q4 Sportback is een van de sportievere modellen van Audi. De Q4 Sportback is een crossover met een aflopende daklijn en is alleen verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijflijn. Het model is het stijlvolle broertje van de gewone Audi Q4, die eveneens elektrisch is. De Q4 Sportback is verkrijgbaar in drie motorconfiguraties en een keur aan uitvoeringen. Er is dus genoeg keuze op Gaspedaal.nl als je Audi Q4 Sportback occasions zoekt.

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Ontstaan Audi Q4 Sportback

Audi is hard bezig ieder gaatje in het modellengamma op te vullen. In 2021 vindt de introductie van de geheel nieuwe Audi Q4 en Q4 Sportback plaats. In de modellenreeks van het Duitse automerk valt de Q4 Sportback logischerwijs tussen de Q3 en Q5. Toch is er een opmerkelijk verschil met zijn kleinere en grotere broer: de Q4 Sportback is geheel elektrisch. Dat niet alleen ? de Q4 Sportback is een variatie op de normale Q4. De Sportback doet met zijn aflopende daklijn denken aan een coupé, waar de gewone Q4 juist een conventionele SUV is.

Audi Q4 Sportback kopen: dit zijn de mogelijkheden


Audi Q4 Sportback occasions zijn alleen verkrijgbaar in de vorm waarin ze in de catalogus staan. Dit betekent dat ze vier deuren, vijf zitplaatsen en een lengte van 4,59 meter met een wielbasis van 2,79 meter hebben. Voldoende binnenruimte, dus. De motorisering kun je wel bepalen: het instapmodel (35 e-tron) heeft een 170 pk sterke elektromotor op de achteras en een 52 kWh accupakket waarmee een rijbereik van 349 kilometer haalbaar is. De 45 e-tron staat daarboven en heeft een elektromotor met 204 pk. Het accupakket is 77 kWh, goed voor een actieradius van 528 kilometer.

De 50 e-tron, de topuitvoering van de Q4 Sportback


De topversie van de Audi Q4 Sportback heeft de typenaam 50 e-tron. Deze uitvoering is de enige vierwielaangedreven variant van de Q4 Sportback. Dit betekent dat er zowel een elektromotor op de vooras als de achteras zit. Het vermogen bedraagt 299 pk. Dankzij het 77 kWh accupakket bedraagt het rijbereik van de 50 e-tron zo?n 488 kilometer. De Q4 Sportback is overigens een zware auto: in deze configuratie weegt hij 2.140 kilogram.

Audi Q4 Sportback occasions


Wanneer je op zoek gaat naar een Audi Q4 Sportback occasion, kun je niet alleen kiezen uit verschillende motoriseringen, maar ook uit uitrustingspakketten. Deze voegen ieder een aangenaam aantal extra?s toe, waaronder bekledingsopties en een sportonderstel. Bij lancering van de Q4 Sportback is de Audi geleverd als Launch Edition. Sindsdien zijn ook de S line, de Advanced, Advanced Plus en S Competition toegevoegd. De auto kan in allerlei kleuren uitgerust worden, maar je zult vooral Audi SQ4 Sportback occasions in varianten van wit, zwart en grijs tegenkomen.

Prijs Audi Q4 Sportback occasions


De Audi Q4 Sportback is door en door een premium auto. Dat merk je aan de uitrusting, maar ook aan de prijs. Prijzen van Audi Q4 Sportback occasions zijn vergelijkbaar met die van concurrerende modellen als de Mercedes-Benz EQA en de Polestar 2. Afhankelijk van de tellerstand en de staat van de auto kan de prijs behoorlijk oplopen. Dit geldt ook voor de uitvoering die je uitkiest: er kan tienduizenden euro?s zitten tussen het instapmodel en de topuitvoering.