Occasions Zeewolde

De uitgestrekte Flevopolder nodigt uit om heerlijk rond te toeren. De wind heeft er vrij spel en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Talloze windmolens zorgen voor een groot gedeelte van de groene stroom voor de inwoners en bedrijven in Flevoland. Niet zo vreemd dus dat je bij het zoeken op ‘occasion Zeewolde’ opmerkelijk veel elektrische auto’s tegenkomt. Niks mooier dan groene energie tanken via een stekker toch?

Zoek occasions in Zeewolde

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Simpele rekensom

Sta je voor de aanschaf van een andere auto en overweeg je om voor een volledig elektrisch aangedreven occasion te gaan, maak dan voor jezelf een simpele rekensom. Waar ga je de auto primair voor gebruiken? Hoeveel kilometers ga je er gemiddeld per jaar mee rijden? Leg je vaak hele grote afstanden af? Hoeveel geld heb je te besteden? De antwoorden op deze vragen geven je eigenlijk al direct uitsluitsel of je beter voor een zuinige en schone auto op benzine, diesel, LPG of hybride kunt kiezen of dat je beter direct wat meer moet investeren in een nog duurzamere en schone elektrische auto. De prijzen voor volledig elektrische auto’s liggen gemiddeld nogal wat hoger dan die van vergelijkbare merken en modellen op fossiele brandstof. Als je veel rijdt heb je die kosten er alleen al door brandstofbesparing heel snel uit.

Diverse aandachtspunten

Het zou kortzichtig zijn om puur en alleen om het besparen van brandstofkosten voor een elektrische occasion Zeewolde te kiezen. Je moet wat verder kijken dan je neus lang is. Er zijn legio voordelen aan elektrisch rijden, zoals energiezuinig en milieubewust tanken van groene stroom, geen schadelijke uitlaatgassen en nauwelijks geluid tijdens het rijden. Direct doen, zou je dus zeggen. Maar er zijn ook diverse aandachtspunten waarmee je bij aanschaf van een occasion elektrische auto rekening mee moet houden. Zo gaat de kostbare Lithium accu maar een beperkt aantal jaren mee. Check even wanneer deze kostbare ingreep te verwachten is. Bij nieuwe elektrische auto’s zijn er vaak leaseconstructies of extra verzekeringen mogelijk om deze hoge kosten te spreiden of af te dekken. Het is zeker de moeite waard om na te gaan of dat ook voor je occasion mogelijk is. Daarnaast moet je even goed kijken hoe het bij jou in de buurt gesteld is met het aantal en de bereikbaarheid van het aantal openbare oplaadpunten. De actieradius van de eerste generatie elektrische auto’s is nog vaak beperkt en varieert van maximaal 300km bij de kleinere en goedkopere modellen tot 600km bij de duurdere en luxere modellen. De kans dat je bij wat langere ritten onderweg aan de stekker moet is dus groot. Fijn om in dat geval te weten of en waar je je auto op kunt laden.

Occasion Zeewolde is geen poldermodel

Bij het lezen of horen van de naam Flevopolder zou je snel het idee kunnen krijgen dat er in dat prachtige stukje Nederland alleen maar boerse uit de klei getrokken en wat ouderwetse mensen wonen. Niks is echter minder waar. Ga je op zoek naar een occasion Zeewolde dan zul je versteld staan van het gevarieerde aanbod tweedehands auto’s van alle bekende en minder bekende merken en in alle prijsklassen. Voor je naar het mooie Flevoland afreist om bij merkendealers en universele autohandelaren langs te gaan, is een kijkje op Gaspedaal.nl zeker aan te bevelen. Met een beetje gericht zoeken kom je er dan al snel achter dat je met de aanschaf van een occasion Zeewolde zeker geen poldermodel voor de deur hebt staan.

Zoek occasions in Zeewolde

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Almere
Dronten
Emmeloord
Lelystad