Occasions Zaandam

Bij Zaandam denkt heel Nederland gelijk aan de nabijgelegen wereldberoemde Zaanse Schans. Jaarlijks bezoeken meer dan één miljoen toeristen de openluchtattractie langs de Zaan. De bewoners van de historische huizen zijn daar niet altijd even blij mee. Met slimme trucjes wordt geprobeerd om de groepen toeristen te stroomlijnen. Misschien is het een optie om een uitstapje naar één van vele autobedrijven in Zaandam te maken? Zoeken naar een occasion in Zaandam is immers ook een hele leuke bezigheid.

Occasions Zaandam

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Voor veel mensen is het kopen van een (tweedehands) auto een feestje. Je doet jezelf uiteindelijk toch een heel mooi presentje cadeau. Nog leuker wordt het als je in zo’n mooie omgeving als Zaandam op zoek gaat naar een occasion. In het centrum vind je een hele verzameling prachtige architectuur, zoals het opvallende gemeentehuis in de typische moderne Zaanse stijl, het Inntel Hotel met z’n compositie van diverse Zaanse huisjes of de bijzondere Saentoren.

Autobedrijven liggen verspreid over de stad. Je vind diverse universele autobedrijven, maar ook dealers in onder andere BMW, Mazda, Peugeot en Mitsubishi. Dat grote en zeer gevarieerde aanbod past goed bij het veelzijdige karakter van Zaandam. Van hypermodern tot de typisch Zaanse stijl met z’n groene huisjes. Of je onderneming nou toe is aan een nieuwe bedrijfswagen of dat je op zoek bent naar een tweedehands gezinswagen. Er zijn genoeg filters op Gaspedaal.nl om het aanbod efficiënt door te kammen. Die occasion in Zaandam is zo gevonden!

Diversiteit occasions Zaandam

De diversiteit aan occasions in Zaandam is groot. Naast tweedehands Duitse auto’s zijn ook merken als Mitsubishi, Alfa Romeo, SEAT, Toyota en Mazda goed vertegenwoordigd. Verspreid over de stad vind je tal van goedgevulde showrooms met tweedehands auto’s binnen ieder budget. Natuurlijk ontbreken de hybride en volledig elektrisch aangedreven auto’s niet. De stad heeft zelfs een Europese primeur met de Smart Grid Charger. Dit is een elektrische auto die als energieopslag voor een kantoorgebouw functioneert. Andersom levert de auto stroom als een gebouw te maken heeft met een piekbelasting. De gemeente Zaandam verleent graag zijn medewerking aan al deze nieuwigheden. Er komen dan ook steeds meer openbare oplaadpunten. Je vindt in het straatbeeld nog veel auto’s op benzine en diesel, maar de opmars van hybride auto’s en auto’s met een stekker is niet te stuiten. Historie is prachtig, maar je moet ook ruimte bieden aan moderne ontwikkelingen, vindt men in Zaandam. Als je in deze prachtige stad in Noord-Holland op autojacht gaat, kijk je dan ook je ogen uit.

In het centrum van Zaandam zijn diverse terreinen waar je betaald moet parkeren. Moeite met inparkeren? In het aanbod occasions in Zaandam vind je een groot aantal stadsauto’s, zoals de Hyundai i10, Fiat Panda, Citroen C1 en Peugeot 108. Zo’n auto met een bescheiden formaat parkeert toch net iets makkelijker in dan een groter bemeten bolide, zoals de Renault Captur, Skoda Octavia, Peugeot 308 of Citroën C4 Picasso.

Occasions Zaandam

Occasions in de buurt van Zaandam

Amsterdam
Beverwijk
Purmerend