Occasions Veenendaal

Met de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei om de hoek ligt Veenendaal centraal in de FoodValley. De Amerongse berg en Grebbeberg liggen in de achtertuin van ’t Veen. Shoppen in Veenendaal kan uitstekend in Passage Corridor, winkelcentrum De Scheepjeshof of één van de andere sfeervolle winkelstraten. Voor het kopen van een occasion gaan Veenendalers graag naar de autoboulevard aan de A12 of de autobedrijven op bedrijventerrein Ambacht/Nijverkamp aan rondweg oost N233.

Het aanbod occasions in Veenendaal is groot. Of je nu op zoek bent naar een Suzuki, Mercedes, Audi, Skoda, Volkswagen of andere tweedehands auto. Vóórdat je op weg gaat om bij deze autobedrijven een kijkje te nemen, is het slimmer om jezelf eerst online te oriënteren. Op GasPedaal.nl wordt het aanbod occasions in Veenendaal gecombineerd en ontdubbeld getoond. Het zoeken naar jouw tweedehands auto op één plek wordt zo wel heel makkelijk.

Zoek occasions in Veenendaal

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Grote diversiteit in occasion Veenendaal

In Veenendaal is het zeer divers wonen. Van villa’s in het groen, tot appartementen centraal in de dorpskern. Die diversiteit is ook terug te zien in het aanbod tweedehands auto’s in het dorp. Voor degenen die graag – letterlijk – op de kleintjes letten ben je op GasPedaal.nl op het goede adres. Je vindt in Veenendaal namelijk een uitgebreid aanbod aan tweedehands stadsauto’s. Denk bijvoorbeeld aan de Toyota Yaris, Suzuki Celerio, Citroën C1, Fiat Panda, Fiat Punto, Fiat 500 of Peugeot 108.

Ook grotere modellen, zoals de Audi Q2, Volvo XC40, Seat Ateca, Tesla model X of Mini cabrio ga je op GasPedaal.nl in en rondom Veenendaal zeker vinden. Met zo’n breed en gevarieerd aanbod is het makkelijk kijken en vergelijken. Via de zoekfilters filter je het occasionaanbod op jouw voorkeuren. Een occasions met veel of weinig kilometers, benzine, diesel of elektrisch, handgeschakeld of automaat…? Jij bepaalt!

Het doel van een tweedehands auto

Voordat je gaat zoeken naar een occasion in Veenendaal is het handig om te bedenken waar jij een auto het vaakst voor gebruikt. Een compacte stadsauto is niet zo handig als je vaak met je kinderen op pad bent. Ben jij een kilometervreter die veel werk of privé-kilometers maakt, dan is een occasion met veel kilometers niet de meest voor de hand liggende keuze. Door vooraf jouw persoonlijke wensen en voorkeuren vast te stellen wordt het zoeken van een tweedehands auto al makkelijker.

Occasion bij dealer of particulier kopen?

De aankoopprijs van een occasion bij een bij BOVAG aangesloten autobedrijf ligt aanmerkelijk hoger dan de prijs van een occasion die je koopt bij een particulier. Dat is niet voor niets. Voordat een auto in verkoop gaat, keurt een BOVAG-bedrijf een tweedehands auto grondig. Daarnaast biedt een BOVAG-bedrijf twaalf maanden BOVAG-garantie op een occasion in Veenendaal. De garantie geldt bij het minimum aanschafbedrag van €4.500,-. Garages die niet bij BOVAG zijn aangesloten hebben meestal eigen service- en garantievoorwaarden. Belangrijk is dus dat je deze voorwaarden altijd opvraagt of laat vastleggen.

Een occasion bij een particulier kopen, is vaak voordeliger. Hier zitten natuurlijk wel wat haken en ogen aan. De auto wordt niet gekeurd en je hebt geen garantie. Er is zelfs het risico dat je een gestolen auto koopt. Voordat je een auto gaat bekijken is het daarom slim om online zoveel mogelijk informatie over de auto op te zoeken. Check bijvoorbeeld de site van de RDW.

Zoek occasions in Veenendaal

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Baarn
Provincie Utrecht

Amersfoort
Soest