Occasion Drachten kopen

In de omgeving van de Noorderhogeweg in Drachten (gemeente Smallingerland) vind je een hoge concentratie aan autobedrijven. Denk bijvoorbeeld aan Citroën, Kia, Dacia en Nissan-dealers. Over het algemeen wordt in de steden vaak gezocht naar kleine, compacte stadsauto’s. Buiten de Randstad, in de plattelandsprovincies rijdt men liever in grotere auto’s. Het kiezen van een occasion in Friesland is kiezen uit een arsenaal aan trekpaarden, werkpaarden en luxe paarden.

Zoek occasions in Drachten

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Trekkracht en extra laadruimte komt op het platteland vaak goed van pas. Vandaar ook dat je in showrooms in landelijke gebieden veel tweedehands stationwagens, SUV’s en terreinwagens op diesel en met een trekhaak tegenkomt. Bekende merken in het zwaardere segment, zoals Jeep en Land Rover doen het goed in het goed als occasion in Drachten.

Daarom zoek je een occasion Drachten op GasPedaal.nl

Je kunt ervoor kiezen om een dag te spenderen aan het bezoeken van alle autobedrijven en showrooms in en om Drachten. Slimmer is om je zoektocht op GasPedaal.nl te starten. Op deze website wordt het occasionaanbod van meerdere autowebsites gecombineerd. Dit aanbod wordt ontdubbeld getoond. Zo zoek je eenvoudig op één plek naar jouw tweedehands auto in Drachten.

Een coupé, sedan, hatchback, stationwagen, cabriolet, MPV, SUV, bedrijfswagen of terreinwagen. Bij het kopen van een occasion Drachten heb je heel veel keus. De filtermogelijkheden op GasPedaal.nl zijn dan extra handig. Door te filteren op prijs, kilometerstand, bouwjaar of transmissie (= handgeschakeld of automaat) doorzoek je heel eenvoudig ons uitgebreide aanbod.

Koop je bij de dealer of particulier?

Op GasPedaal.nl heb je de mogelijkheid om te kiezen of je op zoek gaat naar het aanbod van particulieren of van dealers in heel Nederland.

De prijs bij een dealer die bij BOVAG is aangesloten ligt aanmerkelijk hoger. Dat is echter niet voor niets. Een BOVAG-bedrijf keurt een tweedehands auto namelijk grondig, voordat hij in verkoop gaat. Daarnaast biedt een BOVAG-bedrijf twaalf maanden BOVAG-garantie op een occasion in Drachten. De garantie geldt bij het minimum aanschafbedrag van €4.500,-. Garages die niet bij BOVAG zijn aangesloten hebben meestal eigen service- en garantievoorwaarden. Belangrijk is dus dat je deze voorwaarden altijd (schriftelijk) opvraagt of laat vastleggen.

Een occasion bij een particulier kopen, is vaak voordeliger. Hier zitten natuurlijk wel wat haken en ogen aan. De auto wordt niet gekeurd en je hebt geen garantie. Er is zelfs het risico dat je een gestolen auto koopt. Voordat je een auto gaat bekijken is het daarom slim om online zoveel mogelijk informatie over de auto op te zoeken.

Zoek occasions in Drachten

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Assen
Leeuwarden

Sneek
Provincie Friesland