NL aanbod

EU aanbod

Private Lease

Occasions In Geldrop

5.247 occasions gevonden


Hoeveel liedjes zijn er wel niet gemaakt als ode aan de provincie Noord-Brabant? In de meeste gevallen gaat het over Bourgondische gezelligheid, drinken en feesten. Met name rond het jaarlijkse carnaval is niks te zot. In Eindhoven gaan ze er zelfs prat op dat hun stad de gekste is. Maar prik je door het uitbundige hossen en springen heen, dan zie je ook de andere kant van het leven in en om de lichtstad. Kijk niet verder dan de talrijke moderne autobedrijven en prachtige showrooms in de gemeente Geldrop. Want dan denk je aan Brabant, want daar brand nog licht. Occasions in Geldrop staan dus letterlijk dag en nacht in de spotlights.Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

290.000 auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!


 


Speel op safe


Een tweedehands auto koop je graag met het juiste gevoel. Het moet vertrouwd zijn en je moet op geen enkele manier de indruk krijgen dat je belazerd wordt. Bij de aanschaf van een occasion in Geldrop is dat niet anders. De Brabantse gemoedelijkheid van de autoverkoper voelt van nature prettig, maar hou het wel zakelijk. Laat je geen zand in de ogen strooien en kijk kritisch naar wat je koopt. Het is helemaal niet erg als je zelf weinig verstand van auto's hebt, maar je weet vast iemand in je familie of kennissenkring die dat wel heeft. Neem zo iemand gerust mee om de occasion die jij op het oog hebt goed te bekijken en gericht door te vragen naar bijvoorbeeld de onderhoudshistorie. Speel op safe en probeer je in te dekken voor hoge onderhouds- en reparatiekosten die er kort na aankoop al aan zitten te komen.


Vraag door naar wat je niet kunt zien


Bij onderdelen aan het oppervlak, zoals bijvoorbeeld de banden, kun je zien hoever die versleten zijn en inschatten hoelang die nog meegaan. Maar van diep verborgen, maar o zo vitale onderdelen als een distributieriem, is het wel belangrijk om precies te weten of en wanneer die vervangen is en wanneer die weer aan vervanging toe is. Het tijdig vervangen van zo'n aandrijfriem is absoluut noodzakelijk. Als die breekt slaat de motor af en met een beetje pech ontstaat er forse schade aan de vitale motoronderdelen. Afhankelijk van het merk en type auto is het vervangen van een distributieriem een vrij kostbare zaak. Maar het moet wel gebeuren. Als de riem breekt ben je immers veel verder van huis. Vraag dit soort dingen bij aankoop van een tweedehands auto dus heel goed na.


Laat een occasion Geldrop zorgvuldig afleveren


Het kopen van een tweedehands auto is altijd een kwestie van onderhandelen. Je moet daarbij altijd wel realistisch zijn. Koop je bijvoorbeeld een occasion in Geldrop voor een paar honderd euro, dan kun je van de verkoper niet verwachten dat hij deze aflevert met een nieuwe APK, nieuwe distributieriem, nieuwe banden en nieuwe remmen. Maar het is voor jezelf wel belangrijk om te weten wat je krijgt voor je geld en met wat voor onderhouds- en reparatiekosten je binnen afzienbare tijd te maken krijgt. Dat kun je bij de onderhandeling over de aankoopprijs als wisselgeld gebruiken. Hoe duurder de occasion is die je aan wilt schaffen hoe meer je van de verkoper kunt eisen. Het is sowieso verstandig om er altijd voor te zorgen dat de auto met een nieuwe of zeer recent uitgevoerde APK wordt afgeleverd. Dat geeft geen 100% garantie, maar zegt wel veel over de algemene technische staat waarin de auto op dat moment verkeert. Bij de occasions op GasPedaal.nl staat de APK er dan ook altijd bij vermeld. Met uitzonderling van piepjonge tweedehands auto's. Die moeten immers hun eerste APK nog krijgen.Occasions in de buurt van Geldrop


Eindhoven

Goirle


Uden

Raamsdonksveer


Veghel