Occasions Veghel

Veghel zou je het kloppend hard binnen de gouden driehoek Nijmegen - Den Bosch - Eindhoven/Helmond kunnen noemen. Veel mensen uit omliggende plaatsen als Bernheze, Uden, Landerd, Boekel, Zeeland, Gemert, Bakel en Oss werken of studeren in Veghel. Maar ook voor mensen die speuren naar een topoccasion is Veghel the place to be. Gaspedaal.nl zocht uit wat een occasion uit Veghel zo aantrekkelijk maakt.

Occasions Veghel

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Grootgrutters en industrie

In de regio Uden/Veghel is van oudsher veel bedrijvigheid. De Peel kent veel grote industrieterreinen met moderne bedrijven. Er is veel aandacht voor bio-industrie en verduurzaming van productieprocessen. Je ziet dat ook terug in de stedelijke ontwikkeling en de hoge standaard aan lokale voorzieningen in en om Veghel. Het is tevens de thuisbasis van bekende en succesvolle grootgrutters als Jumbo en Sligro. Van al die bedrijvigheid profiteert ook de autohandel mee. Zoek naar een occasion uit Veghel en er verschijnen direct tal van grote en moderne autobedrijven in beeld. Naast merkendealers van onder meer Toyota, Mazda, Hyundai, Opel en Mercedes zijn er in en om Uden ook opmerkelijk veel grote universele autohandelaren te vinden. Het heeft zo zijn charme en biedt vele voordelen om bij niet merk-gebonden autobedrijven in het grote assortiment occasions te snuffelen. Het ouderwets afpingelen onder het genot van een Brabantse koffie kan daar nog gewoon.

Prima bereikbaar

Bij de aanschaf van een tweedehands auto ga je ervanuit dat je wat goeds koopt. In de praktijk blijkt echter dat je na aankoop een beroep moet doen op bepaalde garantieafspraken of extra service bij mankementen die aan het licht komen. Dat komt voor bij wat oudere auto’s, maar zeker ook bij occasions van jonge leeftijd en met weinig kilometers op de teller. In dat soort gevallen is het wel zo fijn dat je een auto niet te ver van huis koopt. Geef liever iets meer geld uit aan een occasion in de buurt, dan dat je voor een gering aankoopvoordeel ergens ver van huis je slag slaat. Het geeft je een stukje extra zekerheid als je met een storing of mankement even bij een autobedrijf dichtbij huis langs kunt wippen. Een occasion uit Veghel heeft het voordeel dat er een heel groot servicegebied op steenworp afstand ligt. Met name door de doorgetrokken autosnelweg A50 (Eindhoven-Veghel/Uden-Arnhem-Apeldoorn-Zwolle) is de bereikbaarheid van Veghel aanzienlijk verbeterd.

Een occasion uit Veghel: mag het ietsje minder zijn?

Autobedrijven in Veghel ondervinden sterke concurrentie van Eindhoven en Den Bosch, maar omgekeerd is dat ook het geval. De grote concurrentie in het oostelijk deel van Noord-Brabant kan voor occasionjagers aantrekkelijke voordelen opleveren. Zoek je op Gaspedaal.nl naar vergelijkbare merken en modellen van hetzelfde bouwjaar en met een vergelijkbaar aantal kilometers dan is de kans groot dat een occasion uit Veghel er qua prijs echt uitspringt. Autoshoppen heeft in dat opzicht wel iets van de kruideniersmentaliteit waar men met recht een beetje trots is. In dit geval zal echter de klant zijn die vraagt: mag het ietsje minder zijn?

Occasions Veghel

Occasions in de buurt van Veghel

Boxtel
Helmond
Raamsdonksveer

Uden