Occasions Emmen

In één dag op wereldexpeditie. Dat kan in Wildlands Adventure Zoo Emmen met z’n giraffes, neushoorns, pelsrobben, zeeleeuwen en andere exotische dieren. In een paar uur tijd van de Afrikaanse savanne naar Antarctica. In Emmen doen ze dat gewoon. Wat dat betreft lijken Wildlands en GasPedaal.nl wel op elkaar. Wist je dat GasPedaal.nl het aanbod occasions in Emmen combineert en ontdubbelt toont? Zo check je in een paar minuten het grootste aanbod occasions van Nederland. Lekker makkelijk op één website, wanneer en waar jij dat wilt.

Zoek occasions in Emmen

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Emmen is de belangrijkste stad in de regio Zuidenveld in Drenthe. Het centrum trekt shoppers uit de hele regio. Het is één van de groenste en open steden van Nederland. Door de aanwezigheid van Wildlands wordt de stad ook wel Vlinderstad genoemd. Occasions kopen Emmenaren bij de diverse autobedrijven op Bargermeer tussen de A37 en N391. Opel, Renault, Citroën, Volkswagen, Audi, Mercedes; het aanbod tweedehands auto’s in Emmen is groot en divers. Het is daarom handig om te bedenken wat je eisen en wensen zijn, voordat je gaat zoeken.

4 aandachtspunten bij occasion Emmen kopen:

  1. Wil je een grote tweedehands gezinsauto met een trekhaak? Een tweedehands cabriolet om in de zomer over het Drentse landschap te cruisen? Of houdt je budget op bij een bescheiden hatchback van tien jaar oud? Zet jouw wensen op een rijtje. Bedenk waar je je nieuwe tweedehands auto voor wilt gebruiken.
  2. Naast de aanschafprijs heb je natuurlijk ook nog te maken met vaste lasten, zoals de belastings-, brandstof-, onderhouds- en verzekeringskosten. Bedenk hoe groot je budget daarvoor is.
  3. Controleer de technische staat van de auto. Niets is vervelender dan dat je een auto koopt, die vol gebreken blijkt te zitten. Overweeg een aankoopkeuring uit te laten voeren om vervelende verrassingen te voorkomen. Neem het onderhoudsboekje goed door. Trek bij opvallende zaken bij de verkoper aan de bel en vraag door.
  4. Als je een auto bij een BOVAG-bedrijf koopt, kun je terugvallen op garantie en service. Een auto bij een handelaar of particulier kopen is vaak goedkoper, maar dan heb je die voordelen uiteraard niet.

Zoeken naar een tweedehands auto in Emmen

Heb je je wensen op een rijtje gezet? Dan kan de zoektocht naar een occasion in Emmen beginnen. Met behulp van de zoekfilters kan je heel specifiek aangeven wat voor soort auto je zoekt. Natuurlijk kun je aangeven naar wat voor merk, model, prijsklasse en kilometerstand je op zoek bent. Daarnaast filter je eenvoudig op vermogen, aantal zitplaatsen, dagen op GasPedaal.nl en trekgewicht. Ben je heel specifiek op zoek naar een bepaald type auto, maar staat de juiste occasion er niet tussen? Dan kun je ervoor kiezen om je zoekopdracht op te slaan. Wanneer er een nieuw aanbod op GasPedaal.nl komt die bij jouw zoekopdracht past, brengen wij je per e-mail op de hoogte.

Probeer het zelf en start je zoektocht vandaag nog!

Zoek occasions in Emmen

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Assen
Hoogeveen

Leeuwarden
Sneek