Occasion Assen kopen?

In en om de stad Assen draait veel om auto- en motorsport. Het bekende TT circuit staat daarbij dikwijls centraal. Maar naast de supersnelle bolide en fabuleuze stuurkunsten van de nationale volksheld Max Verstappen valt er ook voor de ‘normale autorijder’ volop te genieten in Assen. De hoofdstad van Drenthe kent een breed en gevarieerd aanbod met aantrekkelijke occasions.

Zoek occasions in Assen

Bekijk alles

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.

 

Let goed op de kleintjes

Je zou kunnen zeggen dat elke stad en streek het occasionaanbod krijgt dat het verdient. Of beter gezegd het assortiment tweedehands auto’s zegt iets over de aard en voorkeuren van de mensen die er wonen. Drenthe is bijvoorbeeld een echte fietsprovincie en de inwoners hechten aan rust, natuur en ruimte. Bij die kwalitatieve eisen en persoonlijke kenmerken denk je dus niet direct aan brandstof slurpende en milieubelastende auto’s. Nu is het overal in Nederland de trend dat dat soort auto’s in de ban gaan, maar in en om de trotse Drentse hoofdstad Assen zie je dat zeker terug. Een zoektochtje op GasPedaal.nl brengt je met zoektermen zoals occasions Assen en tweedehands auto Assen al snel bij een groot arsenaal kleine, zuinige en schone occasions. Een Drenth let bij de aanschaf van een tweedehands auto ook letterlijk heel goed op de kleintjes. In die categorie moet je denken aan bijvoorbeeld de Renault Twingo, Toyota Aygo of Kia Picanto .

Occasions Assen: zoek de verschillen

Het zou natuurlijk veel te kort door de bocht zijn om alle mensen uit Assen en omgeving over één kam te scheren. Want zoals overal heb je ook in het prachtige Drentse land volop liefhebbers van grotere en sportieve auto’s, met veel motorvermogen, flink wat trekkracht, een surplus aan zit- en laadruimte en extra opties voor veiligheid en  comfort. In het zwaardere, grotere, sportievere, luxere en dus duurdere segment doen gevestigde namen als Mercedes, BMW, Audi en Volvo het goed als occasion in Assen. Maar datzelfde geldt voor de tweedehands hybride en elektrische auto’s. In deze categorie scoren onder meer de Toyota Prius, Mitsubishi Outlander, Volvo V60, Tesla en Golf GTE prima. Een Drenth koestert immers het milieu en draagt graag een steentje bij aan een goed woon- en leefklimaat voor de volgende generaties. In dat plaatje past een schone en zuinige auto. Dat die qua aanschaf meestal iets duurder is neemt men op de koop toe. Die investering verdient zich namelijk dubbel en dwars terug als je eenmaal gaat rijden met een volledig elektrische of semi-elektrische tweedehands auto. Kijk op GasPedaal.nl, zoek op occasions Assen en zoek de verschillen.

Zoek occasions in Assen

Op zoek naar een occasion in een nabijgelegen plaats?

Drachten
Hoogeveen

Leeuwarden
Sneek
Provincie Friesland
Provincie Groningen