NL aanbod

EU aanbod

Maxus Occasions

26 occasions gevonden

Maxus is een Chinese fabrikant van bedrijfswagens die in 2011 is opgericht. Als recente speler in de markt van bedrijfswagens kiest het merk voor een aanvallende strategie om de concurrentie aan te pakken. Bij Maxus is er een beperkt aantal modellen, maar veel keuzemogelijkheden. De bedrijfswagens komen in allerlei soorten en maten. Qua technische prestaties behoort het tot de vooraanstaande merken in zijn klasse. Gecombineerd met scherpe prijzen zijn Maxus occasions bijzonder interessant als je daarvoor in de markt bent. Ontdek er meer over op Gaspedaal.nl.

Lees meer over Maxus onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Geschiedenis Maxus

Maxus wordt in 2011 opgericht nadat LDV, een Britse fabrikant van bedrijfswagens, overgenomen wordt door SAIC Motor. SAIC is een Chinees concern dat onder meer MG en Roewe in handen heeft en hard aan de weg timmert in de automobielindustrie. Maxus is dan ook een belangrijke speler voor SAIC, aangezien dit merk voornamelijk verantwoordelijk is voor het produceren van bedrijfswagens. De grote V80 bestelbus is het eerste model van Maxus. Later volgt een volledig elektrische variant in de vorm van de EV80. Sindsdien werkt het langzaam maar zeker toe naar het worden van een gevestigde speler in de (elektrische) bedrijfswagenmarkt.

Maxus occasions


Het is niet zonder reden dat de bedrijfswagens van Maxus steeds populairder worden. De techniek voor elektrisch rijden is indrukwekkend. Bovendien is er een goede diversiteit wat betreft accupakketten en aandrijflijnen. Ook op het gebied van actieradius heeft het de zaken op orde. De fabrieksopgaven van Maxus zijn doorgaans de betere in de klasse. Er staat een beperkt aantal modellen in de catalogus, maar deze zijn stuk voor stuk bijzonder veelzijdig. Voor ieder scenario is er wel een bedrijfswagen te vinden die aansluit op de eisen. Zoek je naar Maxus occasions, dan kom je onderstaande modellen tegen:

  • Maxus eDeliver 3: De Maxus eDeliver 3 is een bestelauto van minimaal 4,55 meter lang die een volledig elektrische aandrijflijn heeft. De eDeliver 3 is dankzij zijn formaat geschikt om leveringen te doen in binnensteden, maar kan evengoed uit de voeten op lange afstanden dankzij een actieradius van zo?n 350 kilometer. Het is een wendbare bestelauto met een duurzame en zuinige aandrijflijn.

  • Maxus eDeliver 9: Met zijn lengte van minimaal 5,55 meter is de Maxus eDeliver 9 de grote broer van de eDeliver 3. De eDeliver 9 is een zeer aantrekkelijke bestelbus. Hij is verkrijgbaar in meerdere lengte- en hoogtematen en in verschillende carrosserievormen. Het is zelfs de meest veelzijdige elektrische bestelwagen die je kunt kopen. Dit maakt het een zeer interessant model.

  • Maxus EV80: Als eerste volledig elektrische bestelbus van Maxus zet de EV80 de toon voor wat moet komen. De minimaal 4,95 meter lange EV80 heeft een zuinige aandrijflijn die tot 370 kilometer aan actieradius biedt, een indrukwekkende hoeveelheid voor zijn leeftijd.


Prijzen Maxus occasions


Maxus zet de competitie op scherp door indrukwekkende prestatiecijfers te bieden in het segment van bedrijfswagens. Qua prijzen moet de concurrentie net zo goed rekening houden met het merk. Een van de grote aantrekkingskrachten zijn de lage prijzen van de volledig elektrische bedrijfswagens. In vergelijking met concurrerende merken zoals Mercedes-Benz, Renault en Volkswagen ben je een stuk goedkoper uit bij Maxus. Op het gebied van luxe en comfort lever je wellicht wat in, maar het zit wel snor met de prijs-kwaliteitsverhouding. Maxus is daarom ook als occasion zeker het overwegen waard als je een elektrische bedrijfswagen zoekt.

Uitvoeringen