NL aanbod

EU aanbod

Occasions

0 occasions gevonden

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Ford USA F150

De Ford USA F150 wordt ook wel gezien als dé truck van het populaire merk uit de Verenigde Staten. Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling dat deze Ford ook populair zou worden onder de ?gewone rijder?. Het model werd namelijk ontworpen voor het gebruik op het platteland, dus speciaal voor boeren. Hierop bleken voornamelijk ook de kleinere ondernemingen geïnteresseerd in de Ford USA F150. Dit had vooral te maken met het feit dat de truck zo sterk was gemaakt dat deze vrijwel alles aankon. Daarnaast was deze ook nog eens voorzien van een groot laadvermogen en het laden zelf was in het ontwerp zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Een krachtige pick-up naar Amerikaanse standaarden

Amerikanen houden van pick-ups en daar worden ze dan ook vele malen vaker gezien dan in Europa. Toch zijn de Europeanen ook zeker wel enthousiast te maken met een goede uitvoering en dit wordt gevonden in de tweedehands Ford USA F150. Deze pick-up truck is voorzien van een 6,2l motor met acht cilinders. Er zit een vermogen in van maar liefst 360 pk. Door de jaren heen zijn er wel wat dingen aangepast. Zo zijn er later ook modellen verschenen die werden uitgevoerd met een EcoBoost motor. Deze werden zeker ook goed ontvangen op de markt, vooral omdat deze evenveel kracht kunnen produceren, maar daarnaast wel veel milieuvriendelijker zijn.

Steeds meer uitvoeringen van de Ford USA F150

De enorme populariteit van de tweedehands Ford USA F150 en de mate waarin de nieuwe modellen nog altijd worden verkocht zorgt ervoor dat er steeds nieuwe uitvoeringen zijn verschenen op de markt. Er kwamen bijvoorbeeld steeds meer motorvarianten bij, zoals onder meer ook een 3,2l 6-cilinder. Er werden handgeschakelde modellen op de markt gezet, maar deze werden ook aangevuld met 6-traps automaten. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen verschenen met vierwielaandrijving. Kortom, wanneer je interesse hebt in een tweedehands Ford USA F150, dan heb je meer dan voldoende te kiezen.

Ook als personenwagen

Ford maakte de Ford USA F150 als truck voor boeren. Vervolgens werden de voertuigen ook steeds meer verkocht aan kleine ondernemingen en hierna volgden de grotere bedrijven. Ook hier hield het succes niet op voor dit model, want de personen die voor een bedrijf in de auto mochten rijden raakten hier zo enthousiast van dat zij er particulier ook eentje kochten. Zo werd de Ford USA F150 uiteindelijk een veelzijdige pick-up truck die vandaag de dag ook gewoon wordt bestuurd als personenauto.

Gaspedaal.nl

 / 

Ford USA

 / 

F150