NL aanbod
Import auto's
Wijzig zoekopdracht
Bouwjaar
Prijs
Km.stand

Uitgebreid zoeken

Ford USA Escape occasions

4 resultaten
 • car
  € 48.999
  Ford Escape - Kuga 2.5 Hybride Titanium AWD PANO
  Bouwjaar: 2022, Km.stand: 22 km
  Hybride, 2488cc, 140kW, Automaat, SUV / Terreinwagen, Grijs, 5-deurs
  Almere (FL)
  Bron: AutoTrack
 • car
  € 16.250
  Ford Escape - SE Kuga 1.6 Ecoboost 180pk Automaat CAMERA/AIRCO/CRUISE/74.0
  Bouwjaar: 2015, Km.stand: 74.238 km
  Benzine, 1596cc, 133kW, Automaat, SUV / Terreinwagen, Zwart, 5-deurs
  Gouderak (ZH)
  Bron: AutoTrack
 • car
  € 42.999
  Ford Escape - 2.5 Hybride
  Bouwjaar: 2022, Km.stand: 30 km
  Hybride, 2488cc, 140kW, Automaat, SUV / Terreinwagen, Grijs, 5-deurs
  Almere (FL)
  Bron: AutoTrack
 • car
  € 48.999
  Ford Escape - 2.5 Hybride Titanium AWD PANO
  Bouwjaar: 2022, Km.stand: 32 km
  Hybride, 2488cc, 140kW, Automaat, SUV / Terreinwagen, Grijs, 5-deurs
  Almere (FL)
  Bron: AutoTrack

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Ford USA Escape

Met de Ford USA Escape gaat het Amerikaanse merk uitstekend mee met de laatste trends op het gebied van terreinwagens. Sinds het begin van het millennium komen er steeds meer SUV modellen op de markt bij en de tweedehands Ford USA Escape is zeker niet meer weg te denken uit deze collectie. De allereerste generatie van dit model uit de Verenigde Staten werd in het jaar 2000 gepresenteerd aan het publiek. Al snel werden er verbeteringen doorgevoerd en veranderde de auto subtiel van uiterlijk. Er werd dan ook niet heel erg veel tijd genomen voor de productie van d verschillende generaties, want in 2012 werd er al een start gemaakt met de productie van de derde generatie van de Ford USA Escape.

De eerste generatie van de Ford USA Escape

De Ford USA Escape werd ontworpen om te kunnen voldoen aan de veranderde wensen op het gebied van uitstraling van voertuigen. In het jaar 2000 bestond er een sterke voorkeur voor terreinwagens met een krachtige look. Hier wilde Ford zeker aan voldoen en dit lukte met de Ford USA Escape. Deze eerste generatie werd voorzien van een zeer zware achteras. Dit was nodig om het grote gewicht van de auto te kunnen dragen. De tweedehands Ford USA Escape modellen uit deze eerste generatie worden nog steeds gezien als uitstekende gezinsauto’s met veel ruimte.

De generatie van 2007

Zeven jaar na de presentatie van de eerste generatie werd de tweede generatie van de Ford USA Escape in productie genomen. Tweedehands Ford USA Escape modellen uit deze generatie hebben een vernieuwd design en het interieur is iets comfortabeler dan dat van de eerste generatie. Er werden diverse wijzigingen in het model aangebracht. Zo hebben de tweedehands Ford USA Escape modellen uit deze generatie spatborden die wat ronder zijn en koplampen die wat groter zijn. Daarnaast werden deze modellen voor het eerst voorzien van een modern navigatiesysteem. Uiteindelijk werd de productie van de tweede generatie gestaakt in 2011 om plaats te maken voor de productie van de (tot nu toe) laatste generatie.

De laatste generatie van de Ford USA Escape

Op dit moment is de derde generatie van de Ford USA Escape nog altijd in productie. Deze ging in 2012 van start en de verkoopcijfers zijn nog altijd hoog genoeg om ermee door te gaan. Wanneer je een jonge tweedehands Ford USA Escape wilt kopen, dan kun je dus zoeken naar modellen die zijn gemaakt tussen 2012 en nu. Deze modellen zijn voorzien van verschillende motoren, waaronder een 2,5l en een 3,0l variant.
Gaspedaal.nl / Ford USA / Escape