Ford USA Edge Occasions

Mail alert instellen
Sorteer op:
24 resultaten

Tweedehands Ford USA Edge

De Ford USA Edge is een zeer succesvol model van de Amerikaanse autofabrikant. Met dit model wist de fabrikant al meerdere prijzen in de wacht te slepen, waaronder die van Beste Gezinsauto van 2007 en die van Urban Truck of the Year. De auto werd voor het eerst aan het publiek getoond op de North American International Auto Show. Dit gebeurde in de eerste maand van 2006. Negen maanden later werd de auto daadwerkelijk in productie genomen. De tweedehands Ford USA Edge uit de eerste generatie werd gemaakt op het platform die werd gemaakt voor de tweedehands Ford CD3. De Ford USA Edge was zeker niet de enige auto die nog werd gemaakt op dit platform. Ook de tweedehands Ford Fusion werd hierop gebaseerd en andere merken maakten er ook gebruik van. Dit zijn bijvoorbeeld de tweedehands Lincoln MKX, de gebruikte Mazda 6 en de Mazda CX-9 occasions.

De tijd van de terreinwagens

Het is niet vreemd dat er meerdere voertuigen werden gebaseerd op het platform van de Ford CD3. We hadden namelijk duidelijk te maken met een trend. De terreinwagens waren in opkomst en meerdere merken wilden meedoen aan deze trend op mee te liften op het succes van de eerste modellen op de markt. Uiteindelijk zijn er meerdere uitvoeringen gemaakt van de Ford USA Edge. De robuuste, krachtige en stoere uitvoering kun je vinden als tweedehands Ford USA Edge Trend. Gaat de voorkeur uit naar een eigentijds design? Dan kies je voor de gebruikte Ford USA Edge Vignale en de Ford USA Edge Sport modellen zijn er speciaal voor iedereen die houdt van een goede combinatie tussen elegantie en sportiviteit.

De eerste generatie van de Ford USA Edge

De tweedehands Ford USA Edge modellen uit de eerste generatie zijn zeker niet allemaal hetzelfde. Deze eerste generatie werd gemaakt tot bouwjaar 2015, maar in 2010 kreeg het model een facelift. Na deze metamorfose werd de uitvoering getoond op de Chicago Auto Show. Het interieur was moderner gemaakt, er werden nieuwe technologieën toegepast, waaronder touchscreen, en het front werd vernieuwd. Verder vonden er nog enkele kleinere wijzigingen in het design plaats.

Een tweedehands Ford USA Edge uit de tweede generatie

De tweedehands modellen uit de tweede generatie zijn nog relatief jong. Deze generatie werd in 2015 in productie genomen en in het ontwerp zijn onderdelen terug te vinden van de tweedehands Ford USA Explorer en de gebruikte Ford USA Taurus. Ook werd er een andere motor in gebruik genomen voor deze generatie. De sterkste variant is een TwinTurbo EcoBoost.

Let op! Dit is de testomgeving van Gaspedaal.nl. Je instellingen kunnen verloren gaan.