NL aanbod

EU aanbod

DS DS 7 Crossback Occasions

105 occasions gevonden

De DS 7 Crossback is de eerste auto die volledig ontwikkeld is door DS Automobiles. De Franse crossover behoort tot de topmodellen van het jonge automerk en is aardig populair. Kenmerkend voor de crossover zijn de bijzondere styling en de hoge mate van luxe in het interieur. In alles is terug te merken dat er veel tijd en aandacht aan is besteed. Zo ook de techniek. Het rijgedrag is zijdezacht en er is een grote diversiteit aan motoren waaruit je kunt kiezen. Dit maakt de DS 7 Crossback zeer interessant als occasion. Ontdek op Gaspedaal.nl meer.

Lees meer over DS DS 7 Crossback onderaan de pagina

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Wij vergelijken:

285.000+ auto’s

Wij vergelijken:

40+ autosites

Wij vergelijken:

10.000+ autobedrijven

Kijk ook eens naar 129 importauto's:

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Geschiedenis DS 7 Crossback

2017 is een belangrijk jaar in de merkgeschiedenis van DS Automobiles. Dit is het moment dat de Franse autofabrikant met een volledig eigen model op de proppen komt, namelijk de DS 7 Crossback. Het is een middelgrote crossover van 4,59 meter die plaats biedt aan vijf personen. Geheel in lijn met de filosofie van het merk is de DS 7 Crossback voorzien van een pakkend uiterlijk en een hoogwaardig, modern interieur. Hij kan er op alle denkbare vlakken gepersonaliseerd worden. Het merk probeert dan ook klanten weg te snoepen bij Duitse premium automerken, zoals Audi, BMW en Mercedes-Benz.

Uitvoeringen en bouwjaren


DS Automobiles wil niets aan het toeval overlaten en prepareert daarom allerlei uitvoeringen van de DS 7 Crossback. Hij is verkrijgbaar als benzine, diesel en plug-in hybride. Het benzine-aanbod bestaat uit 130, 180 en 225 pk sterke PureTech drie- en viercilindermotoren. De BlueHDI-diesel is er met 130 of 180 pk. Wie voor de plug-in hybride gaat, heeft de keuze uit 225 pk en voorwielaandrijving of 300 pk en vierwielaandrijving. De DS 7 Crossback heeft alleen een handbak als je een 130 pk sterke benzine of diesel kiest. Op andere uitvoeringen is een automaat standaard.

DS 7 Crossback occasions


DS 7 Crossback occasions zijn goed vertegenwoordigd. Het model behoort tot de populairste van het Franse merk. Reden hiervoor is onder meer het formaat van de crossover, een competitief segment. De vijfzitter heeft riante binnenruimte, maar is tegelijkertijd relatief compact. Er is door de vele opties en mogelijkheden een rijk aanbod aan kleuren en uitvoeringen, bijvoorbeeld met betrekking tot het interieur. Hij is tweedehands veruit het meest beschikbaar als benzine, maar de plug-in hybride vertegenwoordigd eveneens een groot deel van het aanbod DS 7 Crossback occasions. Hij wordt veelal uitgerust met een automaat.

Alternatieve occasions


Als een van de grootste modellen in het assortiment van DS Automobiles is de DS 7 Crossback niet voor iedereen weggelegd. Het merk biedt daarom ook kleinere crossovers aan die misschien beter bij je passen. Direct eronder staat bijvoorbeeld de DS 4 Crossback die een maatje kleiner is. Daaronder weer vind je de DS 3 Crossback, de opvolger van de voormalige DS 3. De autofabrikant heeft bovendien een grote hatchback in het gamma, in de vorm van de DS 5. Ook dit kan een potentiële kandidaat zijn, mocht het niet werken met een tweedehands DS 7 Crossback.

Prijs DS 7 Crossback occasions


Als een van de meest recente en grote modellen in het gamma van DS Automobiles is de prijs van een tweedehands DS 7 Crossback afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst speelt de motorisering een belangrijke rol; een plug-in hybride uitvoering met een complete uitrusting kan bijvoorbeeld meer dan dubbel zoveel kosten als een instapmodel in een relatief eenvoudig uitrustingsniveau. Ook de tellerstand, de staat van de occasion en de exacte uitvoering bepalen de prijs van een DS 7 Crossback occasion. Prijzen zijn vergelijkbaar met tweedehands exemplaren van de Audi Q3 en de Volvo XC60.