NL aanbod

EU aanbod

Corvette Occasions

0 occasions gevonden

Kijk ook eens naar 34 importauto's:

Corvette C7 -

€ 106.260

Corvette C7 -

2019, 2.850km

Duitsland (DE)

Niet gevonden wat je zoekt?

Wij sturen je een notificatie!

Tweedehands Corvette C7

De Corvette C7 is een auto die door drie designers is ontworpen. Tom Peters, Kirk Bennion en Ed Welburn zijn verantwoordelijk voor het unieke ontwerp van de Corvette C7. Als je een tweedehands Corvette C7 wilt kopen, dan koop je een vrij nieuwe auto. Je kan via GasPedaal.nl op zoek gaan naar een gebruikte Corvette C7 vanaf bouwjaar 2013/2014, toen de auto voor het eerst werd gemaakt. De productie van de Corvette C7 duurt nog altijd voort, dus er zijn ook occasions te vinden die echt nog praktisch nieuw zijn. De tweedehands Corvette C7 is een sportwagen die te verkrijgen is als 2-deurs convertible en als 2-deurs coupé.

Kenmerken van de tweedehands Corvette C7

De tweedehands Corvette C7 is in de Amerikaanse fabriek gemaakt op het Y-body platform en heeft een zogenaamd FMR lay-out. Er zijn meerdere motoren gebruikt binnen de productie van de Corvette C7. Je kan onder de tweedehands modellen uitvoeringen vinden met een 6,2 L LT4 supercharged V8 motor of een 6,2 L LT1 V8 motor. Ook zijn er meerdere transmissies te vinden onder de gebruikte Corvette C7 modellen, namelijk de 7-speed Tremec TR-6070 manual, en de automaten 6-speed GM 6L80 en de 8-speed GM 8L90. Door deze verschillen zit er ook verschil in het ledig gewicht van de diverse uitvoeringen. De lichtste variant weegt 1518 kilo en de zwaarste variant weegt 1598 kilo.

De zevende generatie van de Corvette

De Corvette is niet altijd een merk geweest, maar was in het verleden een model. Als je eens kijkt bij de oudere Corvette occasions, van vóór het jaar 2005, dan kan je modellen vinden met de naam Corvette. Dit model werd door het merk Chevrolet gemaakt. Door de enorme populariteit van het model werd uiteindelijk besloten om het model om te zetten in een officiële merknaam. De telling van generaties ging door. De allereerste generatie van de Corvette werd in 1953 gepresenteerd. De tweedehands Corvette C7, officiële opvolger van de gebruikte Corvette C6, wordt gezien als de zevende generatie en wordt ook nog wel de Chevrolet Corvette C7 genoemd.

Een zeer moderne Corvette

De tweedehands Corvette C7 is bijzonder modern. De auto werd gepresenteerd op de North American International Auto Show in Detroit door General Motors. Hierbij werd aangegeven dat het eigenlijk de bedoeling was om de auto al in 2007 op de markt te zetten, maar dit was niet gelukt. De presentatie vond plaats op 13-01-2013. De koplampen hebben Led-accenten en het design is uniek, gedurfd en zeker modern. Het is dan ook niet vreemd dat de tweedehands Corvette C7 het erg goed doet, evenals de nieuwe modellen van de Corvette.

Populaire undefined modellen

Gaspedaal.nl

 / 

Corvette

 / 

C7